κάτι για επαναφορά δεδομένων;Ο/H billphone έγραψε:
...
Ο μικρός το χρησιμοποιεί ήδη, είναι σε άλλη πόλη, και αύριο που θα πάω εκεί θα ασχοληθώ
Για να επαναφέρουμε τα παιχνίδια του και τις εφαρμογές του, μετά το πέρασμα της XTRV, η μέθοδος με το τοπικό αντίγραφο είναι αποτελεσματική;
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
-
Ο/H vortalhe έγραψε:
@billphone Δημιουργία αντίγραφου με το Mi account και θα τα επαναφέρει όλα και την αρχική οθόνη
Η τελευταία dev 7.3.16 πώς πάει; Αυτήν σκέφτομαι να περάσουμε -
Εγώ που την έχω προς το παρών όλα καλά πάνε
-
-
Παιδιά δεν βρισκω Λίνκ για την τελευταία Ρομ, μόνο από κάποιες παλιές στην καρτέλα downloads!! @lorenzo81 πλάκα κάνεις έτσι; Εγώ βγάζω με το ζόρι 4 άντε βαριά βαριά 5 ώρες sot με wifi αν και έχω xtvr beta1…
=============== Μαρ 21st 2017, 2:12am ===============
Για nougat ξερουμε τίποτα; Εκτός cm14.1 :p -
-
Ο/H lorenzo81 έγραψε:
Με stable 19 ώρες sot. Πετάει το κινητό (το έχω βάλει στη πτήση)
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ο/H lorenzo81 έγραψε:
Με stable 19 ώρες
το πε ξεκάθαρα το παλικάρι: πετάει το κινητό γιατί το χει βάλει σε.....πτήση!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
παιδιά έχω θέμα σοβαρο..το κινητό το πήρα από μέλος σε γνωστό site που το είχε λειτούργησει μια μέρα και όπως είχε πει είχε θέμα με το πληκτρολόγιο...εκεί που πήγαινε στα νούμερα, τον γυρνούσε αυτόματα στα γράμματα..υπέθεσα ότι είναι θέμα ρομ..με που το παρελαβα, έκανα έλεγχο bootloader, είδα ότι είναι ξεκλειδωτος, οπότε απλά πέρασα twrp και μετά την τελευταία ελληνική developer.. Στην αρχή δεν εντόπισα κανένα πρόβλημα, μετά κάτι ψιλιαστηκα, και είδα να αναβοσβήνει το κατω αριστερα πλήκτρο του swipe keyboard..
1) η είναι θέμα hardware και το κάτω αριστερά σημείο πατιεται μόνο του ανά τακτά χρονικά διαστήματα..
2)η, μήπως για να φύγει όλη η κινεζιλα να περάσω μια καθαρή ρομ μέσω fastboot και μετά να προχωρήσω στην ελληνική; πρόκειται να έχω ελπίδες με κάτι τέτοιο ή έπεσα σε defective?
Να τονίσω ότι από το κινητό έβγαλα θήκες, tempered μήπως κάτι ακουμπάει σε εκείνο το σημείο, το πρόβλημα παραμένει -
ε φλασαρε μία κινέζικη όπως λες να δεις αν είναι θέμα ρομ
-
Ο/H aggzog93 έγραψε:
2)η, μήπως για να φύγει όλη η κινεζιλα να περάσω μια καθαρή ρομ μέσω fastboot και μετά να προχωρήσω στην ελληνική; πρόκειται να έχω ελπίδες με κάτι τέτοιο ή έπεσα σε defective?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα