Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
-
Ο/H aggzog93 έγραψε:
παιδιά έχω θέμα σοβαρο..το κινητό το πήρα από μέλος σε γνωστό site που το είχε λειτούργησει μια μέρα και όπως είχε πει είχε θέμα με το πληκτρολόγιο...εκεί που πήγαινε στα νούμερα, τον γυρνούσε αυτόματα στα γράμματα..
-
Ο/H marilena.ele έγραψε:
Ο/H aggzog93 έγραψε:
παιδιά έχω θέμα σοβαρο..το κινητό το πήρα από μέλος σε γνωστό site που το είχε λειτούργησει μια μέρα και όπως είχε πει είχε θέμα με το πληκτρολόγιο...εκεί που πήγαινε στα νούμερα, τον γυρνούσε αυτόματα στα γράμματα..
-
-
Παίδες έχει κανείς θέμα με το κινητό ή έχω κανέναν ιό στο κινητό. Με έχει κλείσει πολλές φορές το κινητό χωρίς να έχω κάτι άλλο ανοικτό εκτός από την εφαρμογή Facebook με 1.3 ελεύθερη ραμ. Επίσης στην εφαρμογή του φόρουμ μας όταν πληκτρολόγω κολλάει πολύ το πληκτρολόγιο. Τελευταία Beta xtrv και έναν antutu που έκανα έπιασε 101000
-
Δοκίμασε να κάνεις ένα Wipe Cache & Dalvik Cache από το TWRP Recovery και άσε την συσκευή μετά το πρώτο boot να ηρεμήσει για κανένα 20λεπτο ...
-
Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω. Ευχαριστώ
-
Παιδιά να ρωτήσω.. έχω κατεβάσει το πρόγραμμα cosmote go.. Για να βλέπω το ote TV στο κινητό.. αλλά δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω γιατί λέει δεν υποστηρίζεται από συσκευές που είναι ρουταρισμενες.. τι κάνω;;
-
Ο/H koziris έγραψε:
τι κάνω;;
Έχεις supersu Μέσα? Αν ναι μπες στο πρόγραμμα "supersu" /ρυθμισεις/ απεγκατάσταση. -
Ναι έχω σούπερ σού.. το διαγράφω και τέλος;
=============== Μαρ 23rd 2017, 4:26pm ===============
εκανα αυτο που μου ειπες.. αλλα παλι μου λεει το ιδιο. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα