και αν την έτρεξες, μηπως την έτρεξες πολύ και τη λαχάνιασες??

Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΝαι. Το έκανα χτες σε άλλο pc, εδώ δεν έχω βάλει adb για να στείλω screenshot, το θεώρησα περιττό.Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Η εντολή για MTK είναι fastboot getvar all. Αυτήν έτρεξες;
Ευχαριστώ πολύ. Τελικά κατάφερα και έβαλα μια stable. Αυτή "Redmi Pro Latest China Stable Version Fastboot File Download" από εδώ. Δεν έχει playstore. Καμία πρόταση πως να συνεχίσω? Στη σελίδα αυτή έχω προσπαθήσει να κατεβάσω το developer version αλλά συνέχεια αποτυγχάνει.Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Για σωστή εγκατάσταση drivers στο PC δες το πρώτο Link της υπογραφής μου. Οι drivers που πας να βάλεις δεν είναι συμβατοί με Windows 10.![]()
Έχει κάποιο διαφορά από την stable? Θα έχει πχ playstore και νορμαλ πληκτρολόγιο? Δεν έχω καν πρόσβαση σε google account δηλαδή ούτε καν στις επαφές μου!! Έλεγα να συνεχίσω με αυτόν τον οδηγό που από ότι βλέπω θέλει αίτηση για ξεκλείδωμα και θα πάρει μέρες...Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Μόλις δοκίμασα να κατεβάσω την πιο πρόσφατη China Developer και κατεβαίνει μια χαρά! Τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις;
Μπορείς εναλλακτικά να κατεβάσεις την China Developer Recovery Rom από εδώ: ---> MIUI ROM for Redmi Pro - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum και να την περάσεις με τον τρόπο που γράφει στο Flashing Guide ---> System Update.