μπορουμε κ στο micloud?
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Ναί ρε συ αλλά κάπου πρέπει να τις αποθηκεύει στην εσωτ.sd .Πού;;Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
twrp backup κ επιλεγεις που θελεις να αποθηκευτουν το λεγομενο αν δεν κανω λαθος ναντροιτ backup
-
@geotzia Αν πας Ρυθμίσεις->Αποθηκευτικός χώρος->Ρυθμίσεις αποθήκευσης (η τελευταία επιλογή κάτω κάτω) θα δεις ότι είναι επιλεγμένος ο εξωτερικός χώρος.
Αν δεν βρει κάρτα sd θα αποθηκευτούν στον εσωτερικό χώρο της συσκευής (βλέπω σαν πιθανές τοποθεσίες -γιατί δεν το έχω δοκιμάσει- κάποιον από τους φακέλους Backup ή MIUI/Backup, αν κάποιος ξέρει ακριβώς ας μας πει)
Για απλές αναβαθμίσεις (με καθάρισμα των cache μόνο) δεν υπάρχει πρόβλημα να χαθούν. Στην περίπτωση όμως που φορμαριστούν και τα data, δεν τα βλέπω εκεί ασφαλή.
Προσωπικά, αν δεν είχα sd κάρτα να τα κρατήσω, θα τα αντέγραφα στον υπολογιστή. -
Aυτό ακριβώς έψαχνα,ευχαριστώ πολύ.Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
-
-
Καλησπέρα παιδιά! Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος burn in στην OLED του Redmi Pro ? Δυστυχώς διακρινω status bar και κάτω κάτω στην οθόνη ένα αποτύπωμα από μία εφαρμογή. ( Instagram συγκεκριμένα)
Έκανα ένα search βρήκα μία δυο εφαρμογές.τις έχει δοκιμάσει κανείς ή έχει εμπειρία από αντίστοιχο ζήτημα ? Ευχαριστώ
Sent from my Redmi Pro using Tapatalk -
-
Καλημέρα στην ομάδα,, μετά από δοκιμές με τις 2 τελευταίες ρομ, νομίζω ότι η καλύτερη έως τώρα ήταν η 7.3.2 σε όλα της από μπαταρία, απόδοση,.... Με την τελευταία η μπαταρία πέφτει σε χρόνο ρεκόρ, τα βίντεο κυρίως μέσω viber μαυρίζουν κ. αλλά πολλά, νομίζω ότι όσα διάβασα κατά καιρούς να αναφέρονται στο νήμα τα βγάζει η 7,3,30 μάλλον θα γυρίσω στη 7.3.2. Εκτός και κάποιος πιστεύει ότι υπάρχει κάποια καλύτερη
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
καλημερα και χρόνια πολλά στην ομάδα. Να κάνω μία ερώτηση ρε παιδιά; Ο ήχος δεν μπορεί να κλιμακωθεί σε περισσότερες κλίμακες; Το έχω στην πρώτη βαθμίδα και ακούγεται αρκετά. Έχει να κάνει με το λογισμικό αυτό;;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα