Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε άλλον. Ή αν υπάρχει καμία αξιόλογη πρόταση για Full Tempered Glass...
Έχει δίκιο ο @GR-Macedon Αν το σηκώσεις λίγο και το αφήσεις να ξανακάτσει πιθανόν να είσαι ο.κ (προς το παρόν βέβαια) εμένα όποτε μου το κάνει αυτό που σου λέω κάνω και στρώνει..
ρε σεις εγώ έχω δει βελτίωση στην αυτονομία με τη συγκεκριμένη rom Με wifi ανοιχτό πάντα μου βγάζει 5 ώρες οθόνη και το έχω προέκταση του χεριου μου...
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου..
Όχι, δεν είναι υγρασία @derveni.. Όπως τα λέει ο @GR-Macedon είναι.
Το φώς μπαίνοντας στο τζαμάκι από τις άκρες του που ακολουθούν την καμπύλη του κινητού (2.5D), και επειδή -όπως σωστά είπε ο φίλος-
αυτά τα τζαμάκια έχουν κόλλα μόνο γύρω-γύρω, βρίσκει χώρο στο κέντρο και διαθλάται, σχηματίζοντας αυτό το φαινόμενο.
Απλά, δε μου αρέσουν τα tempered glasses που αφήνουν ακάλυπτα σημεία στην οθόνη..
Γι' αυτό ρώτησα και αν κάποιος έχει καλή εμπειρία από συγκεκριμένο full τζαμάκι.
@lorenzo81 Για παράδειγμα εγώ τώρα το έχω 37 λεπτά στα χέρια μου με σχεδόν τέρμα φωτεινότητα ανοιχτό wifi είδα λίγα βίντεο youtube και μετά αραξα στο φβ καθώς έπαιζε και μουσική και από 100% πήγε 92...Λογικό μου φαίνεται..
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου..