Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

• Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα !
      Μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στην επιλογή του RedMi Pro το οποίο και σκέφτομαι να παραγγείλω ! Το έχω βρει περίπου στα 220 ευρώ. Είναι καλά ή είναι τσιμπημένη η τιμή ; Εάν κάποιος μπορεί να βοηθήσει με καλύτερη τιμή και αξιόπιστο site χωρίς προβλήματα με τελωνείο ας μου στείλει pm (λογικά δεν επιτρέπεται να μου γράψει εδώ). Τι πρέπει να προσέξω κατά την παραγγελία ; Από ότι έχω καταλάβει δεν υπάρχει επίσημη global version ROM για το συγκεκριμένο μοντέλο άρα να ζητήσω να έχει την Official CN ROM (Only support Chinese & English) ;

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις όποιες απαντήσεις και καλώς σας βρήκα και πάλι !!! :rolleyes:

ΥΓ 1 : Το κινητό μου τώρα είναι ένα ΖΤΕ Acqua οπότε λογικά θα πάθω ένα πολιτισμικό σοκ... :P
      ΥΓ 2 : Αξίζει να περιμένω το RedMi Pro 2 ;
    • Ο/H Jorge69 έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα !
      Μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στην επιλογή του RedMi Pro το οποίο και σκέφτομαι να παραγγείλω ! Το έχω βρει περίπου στα 220 ευρώ. Είναι καλά ή είναι τσιμπημένη η τιμή ; Εάν κάποιος μπορεί να βοηθήσει με καλύτερη τιμή και αξιόπιστο site χωρίς προβλήματα με τελωνείο ας μου στείλει pm (λογικά δεν επιτρέπεται να μου γράψει εδώ). Τι πρέπει να προσέξω κατά την παραγγελία ; Από ότι έχω καταλάβει δεν υπάρχει επίσημη global version ROM για το συγκεκριμένο μοντέλο άρα να ζητήσω να έχει την Official CN ROM (Only support Chinese & English) ;

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις όποιες απαντήσεις και καλώς σας βρήκα και πάλι !!! :rolleyes:

ΥΓ 1 : Το κινητό μου τώρα είναι ένα ΖΤΕ Acqua οπότε λογικά θα πάθω ένα πολιτισμικό σοκ... :P
      ΥΓ 2 : Αξίζει να περιμένω το RedMi Pro 2 ;
      Πολλά είναι τα αξιόπιστα σιτε κσι οι επιλογές. Εγώ προσωπικά το είχα πάρει από AliExpress στα 192€ και ήμουν τυχερός κσι δεν μπήκε τελωνείο. Τώρα υπάρχουν πολλά σιτε με τριγωνική όπως bangod, vickmall κλπ, καθώς και το eglobal από αγγλικά που δεν μπαίνει τελωνείο,απο Ευρώπη . αν και είναι καλό κινητό και δεν θα το άλλαζα αφού σε λίγο καιρό βγαίνει το 2 θα περίμενα για το 2.οπως να έχει περνεις με Official και βάζεις την ελληνικά του φόρουμ
    • Παιδί καλησπέρα.
      Θεματακι προέκυψε με την νέα dev 7.4.20 και την αλλαγή από το SU στο magisk. Δεν δουλεύει το root switch λέει ότι δεν είναι συμβατό και ότι το magisk έχει δικό του switch (το οποίο σε μένα ΔΕΝ δούλεψε btw). Επειδή πρώτη φορά χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο στα τοοοσα χρόνια που ρουταρω κινητά αν το έχει δουλέψει κανένας και ξέρει τα κόλπα του ας τα σφυρίξει προς τα εδώ. Αλλιώς επιστροφή στην 7.4.14 και το κεφάλι ήσυχο....
      Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
      :D :D :D Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
    • Διαφήμιση
    • @babis306
      Κάνε μία αναζήτηση στο google και ιδιαίτερα στο xda να δεις πως λειτουργεί ίσως βρεις απάντηση σε αυτό που ζητάς.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Φίλε @spideman3 το έψαξα λίγο, γιατί γύρισα πριν από λίγο από την δουλειά και κατέβασα και πέρασα την τελευταία, με παρέπεμπαν τα περισσότερα αποτελέσματα στο switch της εφαρμογής, το οποίο παρεμπιπτόντως θυμίζει πολύ το suhide αλλά αποτέλεσμα..... τζίφος. Θα το δω το πρωί με καθαρό μυαλό, απλά ήθελα να το επισημάνω στα παιδιά που χάρηκαν με το root switch για να μην απογοητευτουν απότομα...

=============== Απρ 22nd 2017, 1:06pm ===============
      Καλημέρα παιδιά, μετά από αρκετό ψάξιμο στο δίκτυο και ειδικοτερα στο xda είδα ότι αναφέρθηκε από μερικούς ότι το magisk δεν συνεργάζεται καλά με το MIUI μετά την 8.1 έκδοση οπότε για να μη γυρίσω στην 7.4.14 αποφάσισα να κάνω μια δοκιμή.... Απεγκατασταση το magisk με τον Uninstaller που δίνει το xda μέσω twrp, wipe cache & dalvik, δοκιμή με το AdAway για να δω αν ξηλωθηκε το root, (θετικό αποτέλεσμα) αν και η εφαρμογή της Πειραιώς ακόμα το έβλεπε rooted, μάλλον λόγω unlocked bootloader, εγκατάσταση μετά μέσω twrp ξανά του S3 SuprerSU v. 2.79 wipe cache and dalvik, και ξανά check το root μέσω AdAway (all ok) και εγκατάσταση το rootswitch και ΟΛΑ ΚΑΛΑ.....
      Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
    • Καλησπέρα, συγχαρητήρια για την δουλειά σας και καλώς σας βρήκα (πάλι καλά!) και από εμένα!
      Κάτοχος από χθες redmi pro 3gb64gb. Παρακαλώ τα φώτα σας παιδιά!

Μου ανοίξατε τα μάτια διαβάζοντας τα topics του group που αφορούν την συσκευή μου αλλά το βασικό ερώτημα παραμένει. Να βάλω την ελληνική ROM;
      Εξηγώ:
      - Το κινητό το αγόρασα από ελληνικό κατάστημα λόγω του ότι είχα την δυνατότητα να περάσω το ΦΠΑ στην επιχείρηση μου για να μου βγει πιο οικονομικά, φοβόμουν μην πληρώσω έξοδα εκτελωνισμού και για να έχω εγγύηση από ελληνικό κατάστημα.
      - Το παλικάρι από το κατάστημα πιστεύω ήταν ειλικρινής μαζί μου, επιβεβαίωσε όσα είχα ήδη διαβάσει από το group (ότι δεν υπάρχει επίσημη global rom), μου εξήγησε ότι η συγκεκριμένη συσκευή έρχεται από Γερμανία με ανεπίσημη ROM, με προ εγκατεστημένα ελληνικά και play store χωρίς την δυνατότητα αναβαθμίσεων και μάλιστα μου είπε και πολύ καλά λόγια για την δουλειά που κάνετε τονίζοντας μου όμως ότι σε περίπτωση που περάσω άλλη ROM και υπάρξει πρόβλημα με hardware δεν θα ισχύει η εγγύηση για την επισκευή της ζημιάς.

Από την άλλη κάπου διάβασα εδώ μέσα ότι με τις μαϊμού ROM που έρχεται η συσκευή είναι πολύ πιθανόν να ‘’μπρικάρει’’ ούτως η άλλως κάποια στιγμή. Απλά αν συμβεί αυτό στη διάρκεια της εγγύησης αυτή θα με καλύψει γιατί δεν θα έχω πειράξει την ROM. Αυτό είναι που με κρατάει να κάνω το βήμα για την ελληνική ROM αλλά και το ότι η συσκευή φαίνεται να δουλεύει φυσιολογικά.
      Παρακάτω επισυνάπτω screenshot τα στοιχεία της συσκευής καθώς και απόσπασμα από την γραμμή εντολών που φαίνεται ότι είναι ξεκλείδωτη.
      Παρακαλώ για τις συμβουλές σας και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας
    • Διαφήμιση
    • Έχεις σίγουρα unofficial rom και η ελληνική ρομ είναι μονόδρομος. Έχεις από ότι βλέπω ξεκλείδωτο Bootloader, οπότε θα πρότεινα αφενός να περάσεις μια Official Κινεζική με miflash για να δούμε αν κλειδώσει ώστε μετά να ξεκλειδώσεις επίσημα. Αν δεν κλειδώσει πας απευθείας για ελληνικη rom.
    • Ο/H babis306 έγραψε:

Φίλε @koziris με το που ανοίξεις το πρόγραμμα πάνω πάνω έχει ένα διακόπτη που λέει enable και είναι στο on το κάνεις off και είναι εκτός root, το κάνεις on και έχεις root ξανά κανονικά. Σου βάζει και εικονίδιο αν θέλεις στην γραμμή ειδοποιήσεων για να το κάνεις από εκεί....
      φιλε μπηκα στο σουπερ σου.. πηγα ρυθμισεις.. το εκανα disable.. αλλα το tv go παλι δεν παιζει..
    • Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

Φίλε @koziris ποια είναι η rom που έχεις πάνω? Γιατί αν είναι η τελευταία dev 7. 4.20 όπως θα μπορέσεις να δεις και λίγο πιο πάνω έχει το magisk αντί για το super SU και δεν δουλεύει το root switch. Εξηγώ πριν από δύο τρία ποστ πως το έκανα να ξαναδουλεψει. Αν εισαι σε προηγούμενη rom είσαι με το super SU ή έχεις κάνει root με τίποτα άλλο? Έχεις δώσει φαντάζομαι κανονικά δικαιώματα root στο πρόγραμμα.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου
    • εγω ειμαι με την 7.4.20.. αλλα εβαλα το σουπερ σου γιατι δεν ηξερα πως δουλεθει το αλλο.. και το κινιτο ειναι ρουταρισμενο..ετσι οπως ειμαι τωρα τι κανω?
    • Διαφήμιση
    • κακως έμπλεξες τα ροοτ. Δεν ξέρω αν θα βγάλεις άκρη αν έχεις και τα δύο. Θα πρότεινα να κάνεις uninstall και τα δύο και μετά να επιλέξεις ένα και να προχωρήσεις με αυτό :)