Έλεγα να περάσω stable eu αλλά μια που το ανέφερες μπορεί να κάνω και αυτό με τη dev.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Καλησπέρα παιδιά χρόνια πολλά σε όλους που γιορτάζουν σήμερα, επειδή κόλλησα τώρα, και λίγο λόγω ηλικίας, από κάπου είχα απενεργοποιησει τον συγχρονισμό για την λίστα φραγων, λόγω του ότι δεν συγχρονιζε ποτέ και τώρα που έδωσα τα δικαιώματα και βλέπω ότι ο συγχρονισμός πάει καλά θέλω να το δοκιμάσω ξανά. Αλλά τα καταραμένα χρόνια περνάνε και δεν μπορώ να θυμηθώ από που το απενεργοποιησα για να το ενεργοποιήσω ξανά....
Μία βοήθεια για να ξαναθυμηθω σας παρακαλώ....Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
-
Για τον συγχρονισμό πας Ρυθμίσεις - Λογαριασμοί - Άλλοι λογαριασμοί και κανονίζεις τι θέλεις να συγχρονίσει από gmail, yahoo κτλπ.
Τώρα επειδή αναφέρεις και την λέξη δικαιώματα σχετικά με τις εφαρμογές. Πας πάλι Ρυθμίσεις - Ειδοποίησης & γραμμή καταστάσης - Ειδοποιήσεις εφαρμογών.
Ελπίζω να βοήθησα. @babis306 -
@spiderman3 λέω για τον συγχρονισμό στο Mi cloud την λίστα φραγων την οποία δεν την δειχνει σε αυτά που θέλεις να συγχρονιζουν με το Mi cloud.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μουΜηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
-
ξερουμε καμια καλυτερη εφαρμογη περαν αυτης που εχει μεσα για την καμερα μας που να υποστιριζει το stereo mode?????
-
-
-
Από εκεί σα να το θυμάμαι και εγώ από την ενότητα επαφές απλά τώρα δεν υπάρχει...... Τέλος πάντων κράτησα backup τους αριθμούς που εκανα block από το Contacts + οπότε μικρό το κακό. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και την προσπάθεια πάντως.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μουΜηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
-
Θα πας εκεί που λέει mi.com/micloud και σε πάει εδώ:
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ερωτηση ... οι ρομ που βγαινουν καθε εβδομαδα. πως μπορουμ να δουμε τις διαφορες που εχουν απο τις προηγουμενες?
-
Ο/H haris8 έγραψε:
ερωτηση ... οι ρομ που βγαινουν καθε εβδομαδα. πως μπορουμ να δουμε τις διαφορες που εχουν απο τις προηγουμενες?
Οποτε βγαίνει νέα rom υπάρχει changelog τέρμα κάτω που λέει τι ακριβώς νέο υπάρχει ή τι διορθώνει...
Πιστεύω να σε κάλυψα.Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. -
Φίλε @spiderman3 έχω πάει και κει και έχω δει όλες τις επιλογές και από εκεί και από την εφαρμογή του κινητού, δεν το βρίσκω πουθενά. Δεν πειράζει έκανα backup από το Contacts + οπότε αν το κάνει μόνο του καλώς αν όχι πάλι δεν υπάρχει θέμα..... κάποτε θα μου έρθει φλασια που ήταν!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα