Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

• @crapatzi εάν είναι όπως τα λες δεν χρειάζεται fr γιατί έχεις κάνει στην μετάβαση από xiaomi.eu στην xtrv τελική χωρίς beta1, 2 που είναι xiaomi.eu source και κατ' επέκταση china source.
      Η καθαρή εγκατάσταση που για άλλους μπορεί να είναι κάτι το χρονοβόρο και κουραστικό κατά την ταπινή μου άποψη είναι ότι καλύτερο για ένα κινητό φλασάρεις σε ξεκλείδωτο Bootloader μια china dev fastboot rom, ξεκλειδώνεις και περνάς twrp και μετά xtrv και βλέπεις.
    • Ο/H Gus έγραψε:

Με τη φόρτιση μπορεί κάποιος να μου πεί τι γίνεται γιατί απο εκεί που φορτιζε απο άδειο 5 10% σε 1:15 λεπτά τώρα το κανει 1:45 λεπτά.

Παραπονέθηκαν οι Κινέζοι ότι τους έπεφτε ο γενικός στον πίνακα επειδή τραβούσε μεγάλα ρεύματα. :lol:

Πέρα από την πλάκα... ίσως να έβαλαν κάποιον κόφτη στο software.
      Κι εγώ θυμάμαι όταν παρέλαβα το ido με official china stable η φόρτιση πήγαινε με τελικές στα 2Α.
      Μετά απο 2 αναβαθμίσεις έπεσε στα 1,8Α
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Το θέμα μου είναι το εξής (γιατί είναι η δεύτερη συσκευή μέσα σε 2 μηνες) ότι απο την στιγμη που το παρέλαβα πέρασαν και 2 ώρες να πώ που το ξεκλείδωσα και πέρασα την ελληνική σταθερη ρομ οπότε δεν υπάρχει update σε αναβάθμιση και επίσης έχω 2 φορτιστές ίδιους γνήσιους!!

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Gus έγραψε:

Το θέμα μου είναι το εξής (γιατί είναι η δεύτερη συσκευή μέσα σε 2 μηνες) ότι απο την στιγμη που το παρέλαβα πέρασαν και 2 ώρες να πώ που το ξεκλείδωσα και πέρασα την ελληνική σταθερη ρομ οπότε δεν υπάρχει update σε αναβάθμιση και επίσης έχω 2 φορτιστές ίδιους γνήσιους!!

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Αν είναι καινούργια συσκευή παίζει να είναι λόγο της μπαταρίας και της χωρητικότητας της :)
      You may think you can fly - but you better not try
    • Ο/H Gus έγραψε:

πέρασα την ελληνική σταθερη ρομ
      Αυτό έκανες....

Άλλαξες source και σίγουρα δεν έβαλες ίδιας έκδοσης XTRV με αυτή που είχες ήδη (china)
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

Αυτο που λες δεν υφίσταται έχω γράψει πριν απο την πρωτη λειτουργία μέχρι και την εμφάνιση του προβλήματος δεν αλλαξα απολύτως τίποτα απλα μια μέρα παρατήρησα οτι φορτιζε αργά και οτι οταν συνδεα το φορτιστη δεν έγραφε τον χρόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η φόρτιση.
    • Διαφήμιση
    • Έχω περασμένη στο κινητό την stable 8.1.2 και θέλω να δω τα passwords από τα αποθηκευμένα δίκτυα WiFi που έχω. Γίνεται χωρίς να είμαι root?
    • Ο/H haris8 έγραψε:

καλησπερα.... ( εχω την 7.4.14dev) εδω και μερικες μερες δεν μου βγαζει ειδοποιησεις απο το playstore οταν υπαρχουν ενημερωσεις εφαρμογων τις οποιες τις βλεπω οταν μπω να ελεγξω εγω. οπως επισης και στο twitter ή θα καθυστερισει ή δεν θα βγαλει μερικες , σε αυτους που εχω βαλει για να ειδοποιουμαι. ακομη στο θεμα της μπαταριας αυτο που εχω παρατηρησει , και στις προηγουμενες ρομ που ειχα , εαν κατα την φορτιση το αφησω να παει 100% να σβησει το λαμπακι φορτισης και το αφησω λιγο ακομη μετα μου κραταει μια χαρα , εαν ομως το βγαλω πιο νωρις π.χ. 95% "πεφτει" πιο γρηγορα.
      και μιας και εγραψα σκεφτομαι να περασω την τελευταια ρομ βλεπω καλα σχολια. την περναω οπως τις προηγουμενες ? με το καινουργιο twrp που διαβασα κανω κατι?
      επισης να αναφερω κατι ισως και ασχετο αλλα το κινητο δεν το εχω σβησει καθολου ουτε εχω κανει και καμια επανακινηση, αυτο το λεω για το θεμα τον ειδοποιησεων που ειπα στην αρχη.

ακομη κατι που παρατηρησα ειναι και στα ιμειλ που μου ερχονται και αυτα αργουν , δλδ σε ενα που ειδα την ωρα που εγραφα εδω , στο κινητο μου το εμφανησε μια ειδοποιηση ενος ιμειλ 5:18 ενω κανονικα παραληφθηκε 5:14 . δεν ξερω εαν ειναι λογικο?
      να προσθεσω ακομη , οτι στις ειδοποιησεις του τουιτερ μου βγαζει μονο μεχρι 10 που εχω παρατηρησει.
      με την τελευταια ρομ τι κανω για να την παρεσω? τα ιδια με τις προηγουμενες?
    • Καλησπερα και απο εμένα και καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια για την τεράστια δουλειά που εχει πέσει στην σελίδα.

Δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο θεμα, αν οχι παρακαλώ να μεταφερθεί εκει που πρεπε.

Είμαι και εγω σε φαση αγοράς ενος xiaomi και εχω καταλήξει στο Xiaomi Redmi Pro Dual SIM 64GB (GR menu) οπου το εχω βρει μονο σε σκρουντσομαγαζο. Αν το εχει καποιο επίσημο κατάστημα θα το προτιμούσα έστω και ποιο ακριβό.

Τα χαρακτηριστικά που εχει στην σελίδα τους ειναι μονο τα παρακάτω.

SmartPhone, SIM: Dual, Οθόνη: 5.5", 1920 x 1080 pixels, CPU: 2300 MHz, Πυρήνες CPU: 4+4+2, RAM: 3 GB, Μνήμη Αποθήκευσης: 64 GB, Δίκτυο: 4G, Κάμερα: 13 MP, Λειτουργικό: Android, Μπαταρία: 4050 mAh

(δεν ξερω αν μπορώ να βάλω το κατάστημα εδω)

Σε ερώτηση που τους εκανα για τον επεξεργαστή, μου ειπαν,

Μόνο η έκδοση Note 4x έχει επεξεργαστή snapdragon

Αν ειναι η Global Version των 800Mhz και έχει κωδικό συσκευής 2016102, δεν μου απάντησαν. Μπορει να ηταν και άκυρη ερώτηση...))

Απο οτι βλεπω εχει HELIO X20 επεξεργαστή με 4+4+2 πυρήνες.

Μιας και εμφανισιακά μου αρεσει το συγκεκριμενο, μπορειτε να με συμβουλέψετε για το αν αξιζει η αγορα του ή αν πρεπει να δω καποιο αλλο μοντέλο που θεωρείτε καλύτερο, και τι θα πρεπει να προσέξω αγοράζοντας το απο το συγκεκριμενο κατάστημα;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    • Διαφήμιση