Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Καθαρή εγκατάσταση είναι το factory reset...
Είναι ακριβώς ότι λέει... γίνεται όμως "βγηκε απο το εργοστάσιο"
Από κει και πέρα ο καθένας μεταφράζει όπως θέλει την καθαρή εγκατάσταση.. -
Ναι αλλά ποιο factory το factory το δικό μας ή το factory της μαμάς xiaomi;
-
-
Άσε Γιώργο θα χαθώ στην ανάλυση την δική σου, κρατάω την δική μου άποψη.
Άλλωστε το έγραψα << καθαρή εγκατάσταση κατα την άποψη μου..... >>
καλυμμένος είμαι. -
-
...θα ακολουθήσεις το παρακάτω μονοπάτι με αργά, αλλά σταθερά, βήματα κ....τσουπ, έφτασες στον θησαυρό:
Υ.Γ.: Εγω συμφωνώ με τον Μάκη, γιατί ήταν ξεκάθαρος!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H tom222 έγραψε:
εχει προηγούμενη xtrv θα ήθελα να βάλω την τελευταία οπότε την κατεβάζω την βάζω στην sd μετά ποια είναι τα βήματα?
2) Βάζεις την ρομ στην SD
3) Κατεβάζεις τελευταία έκδοση TWRP και την περνάς και αυτή στην SD
4) Ελέγχεις ότι το account έχει ενεργή άδεια για ξεκλείδωμα (για παν ενδεχώμενο)
5) Μπαίνεις TWRP και κάνεις install το νέο TWRP [Install->δεξιά κουμπάκι image->επιλέγεις το TWRP και το κάνεις install]
6) Back->Back->Reboot->Recovery
7) Φορτώνει το νέο TWRP και πας -> Wipe->Swipe to factory reset
8 ) Back->Back->Install->επιλέγεις την ρομ και την μπουμπουνάς
9) Back->Back->Back->Reboot->Bootloader
10) Μπαίνει fastboot και κάνεις τσεκ αν κλείδωσε ο Bootloader
11) Αν κλείδωσε->ξεκλειδώνεις και μετά reboot
12) Αν δεν κλείδωσε πατάς fastboot reboot και αρπάζεις φραπεδιά, κάθεσαι πίσω και αναμένεις να φορτώσει! -
ο @lallasgr , σε περίπτωση που δεν το πιασες, είπε τα ίδια με μένα, μόνο που στα πε λιιιιιιιιιιγο πιο αναλυτικά....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
ο @lallasgr , σε περίπτωση που δεν το πιασες, είπε τα ίδια με μένα, μόνο που στα πε λιιιιιιιιιιγο πιο αναλυτικά....
OffTopicΑπλά βρε Demakhs και συ τα γράφεις τόσο αναλυτικά και καθαρά που κάνεις τους άλλους να νοιώθουν χαζοί!!!! -
καλησπερα ...
εχω κατεβασει την 7.4.27 ρομ , ενω εχω τωρα την 7.4.14 , για να την περασω , κανω την διαδικασια που εκανα καθε φορα ?
- κατεβαζω την rom στον κινητο ή στον υπολογιστη και την κανω copy/paste στο κινητο (οπου να 'ναι)
- μετα παταω το power button για να μου βγαλει τις επιλογες που εχει και παταω το recovery
- υστερα κανω dalvik και cache wipe
- και τελος κανω flash την rom
το ερωτημα ειναι μηπως να κανω κατι αλλο , γιατι εχω κατι θεματακια με τις ειδοποιησεις τωρα τελευταια οπως ειχα αναφερει σε προηγουμενο ποστ.
Υ.Γ. μολις ειδα οτι βγηκε καινουργια ρομ. -
Ο/H lallasgr έγραψε:
4) Ελέγχεις ότι το account έχει ενεργή άδεια για ξεκλείδωμα (για παν ενδεχώμενοΠώς το κάνουμε αυτό; Μετά από καιρό ανακαλείται η άδεια μας για ξεκλείδωμα;Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα