Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

• @Alexander, η infoquest επίσης δεν εισάγει καν όλα τα κινητά της xiaomi.
      Η infoquest, όπως είπε και ο @NasDriver, είναι επίσημος διανομέας. Ελληνικός Αντιπρόσωπος δεν υπάρχει.
      Η Xiaomi είναι μια μεγάλη Κινέζικη εταιρεία, που έγινε και έξω από τα σύνορά της γνωστή για τις δυνατές 'value-for-money' συσκευές της.

Ο κάθε αγοραστής τώρα, έχει την επιλογή -διαθέτωντας Χ ποσό- είτε να πάρει ένα S**sung πχ, και να έχει το κεφάλι του ήσυχο (αν δεν εκραγεί δίπλα στο κεφάλι του! :mrgreen: ) έχοντας το κινητό παρατημένο στο τραπέζι, είτε με το ίδιο Χ ποσό να πάρει ένα πολύ δυνατότερο κινητό απ'έξω, να ασχολείται με την παραμετροποίησή του κλπ., και να βασίζεται ως προς το hardware στην αξιοπιστία της xiaomi και με την ευχή να πάνε όλα καλά (που συνήθως πάνε!), και ως προς το software στην πολύ δυνατή ελληνική κοινότητα xiaomi-miui.gr!! :D

Και κάπως έτσι καταλήξαμε με ένα (τουλάχιστον!) xiaomi στο χέρι..
    • Παοδοα καλησπερα, σημερα περασα την τελευταια XTRV 7.5.4 Beta στο τηλεφωνο και ολα κυλανε μια χαρα. Απο χθες ομως εχω ενα θεματακι με τις επαφες, που καπως καταφερα μετα απο πολυ ψαξιμο και το επανεφερα σε ενα ποσοστο 80-90%. Μου συγχωνευσε ασχετες εντελως μεταξυ τους επαφες και μονο με "διασπαση", καθε επαφης που επαιρνα χαμπαρι οτι ειχε προβλημα, απο το contacts + καταφερα να σωσω καπως την κατασταση. Σημερα και λιγο πριν βαλω την 7.5.4 δεν λεει να συγχρονισει τις επαφες με το google με Τ Ι Π Ο Τ Α. Εχει αντιμετωπισει κανενας κανενα θεα με τον συγχρονισμο του google τελευταια? Απ'οσο μπορω να καταλαβω πρεπει να ειναι θεμα του google και οχι της rom αλλιως θα ειχε στρωσει με την καινουρια. Εκανα καθαρισμο cache και δεδομενων πο την εφαρμογη της google και απο τα frameworks αλλα τιποτα. η rom μπηκε με wipe cache and dalvik πανω απο την ακριβως προηγουμενη, και οχι με factory reset. Το root ειναι με SU.
      αν εχει καποιος καποια ιδεα για το τι γινετ ειναι ευπροσδεκτη, οπως εννοειτε οτι ειναι και οποιαδηποτε ιδεα για λυση του θεματος.
      Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
      :D :D :D Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
    • Καλησπέρα παιδιά είχα αναφερθεί και νωρίτερα σε καθημερινά reboot που αντιμετωπίζω στο xiaomi redmi pro!! Τελικά ακόμα και μετά από επιστροφή σε 8.1.2. stable official μέσω miflash δεν άλλαξε τπτ συνεχιζει τα ίδια. Καμια λύση στο πρόβλημα;

=============== Μαι 8th 2017, 12:17pm ===============
      Καλησπέρα παιδιά είχα αναφερθεί και νωρίτερα σε καθημερινά reboot που αντιμετωπίζω στο xiaomi redmi pro!! Τελικά ακόμα και μετά από επιστροφή σε 8.1.2. stable official μέσω miflash δεν άλλαξε τπτ συνεχιζει τα ίδια. Καμια λύση στο πρόβλημα;

=============== Μαι 8th 2017, 12:20pm ===============

Ο/H geoanto555 έγραψε:

Μπα όχι, δεν φταίει αυτό..
      Τι να πω, πίστευα θα λυθεί το θέμα.
      Πέρνα και official καλύτερα να δεις..
      Καλησπέρα παιδιά είχα αναφερθεί και νωρίτερα σε καθημερινά reboot που αντιμετωπίζω στο xiaomi redmi pro!! Τελικά ακόμα και μετά από επιστροφή σε 8.1.2. stable official μέσω miflash δεν άλλαξε τπτ συνεχιζει τα ίδια. Καμια λύση στο πρόβλημα;
    • Διαφήμιση
    • Από που το έχεις πάρει; Παίζει εγγύηση?

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ναι μίλησα ήδη αλλά το κακό είναι ότι παίρνει καιρό γιατι το στέλνουν για έλεγχο εξωτερικό και θα πάρει 2 εβδομάδες μπορεί και παραπανω.κσι ύστερα θα προβούν σε αντικατάσταση αν επιβεβαιωθεί το πρόβλημα!
    • Το ιδιο θεμα με τα restarts συνεχιζω να εχω και εγω μετα το περασμα της xtrv 7.4.27.
      Βγαζοντας το magisk και βαζοντας το supersu η κατασταση βελτιωθηκε λιγακι, εχω λιγοτερα restarts.
      @nemesisrty, εσυ εισαι root; Αν ναι, με magisk η με super su;

Εχω μια υποψια οτι το προβλημα το δημιουργει το viper4android.
      Εσεις που εχετε το ιδιο προβλημα με τα restart, μηπως εχετε εγκατεστημενο το viper4android;
    • Το χω ξεκλειδώσει και ενώ είχα περάσει την ελληνική επειδή έκανε συνέχεια restart του πέρασα με mi flash fastboot την official 8.1.2 stable.viper4android δεν βρίσκω στα εγκατεστημένα apps ούτε του συστήματος! Εκτός αν πρέπει να ψάξω κάπου αλλού!
      Μόνο ένα androidwebview βλέπω.
    • Διαφήμιση
    • λοιπον ... μετα το φλασαρισμα της 7.4.27 και υστερα απο 2 μερες λειτουργιας τα "θεματακια" που ειχα με τις ειδοποιησεις , δλδ στο τουιτερ να μου βγαζει μεχρι 10 και στο πλει στορ οταν υπαρχει καινουργια ενημερωση να μην μου βγαζει ειδοποιηση , εξακολουθει να το κανει. καμια ιδεα τι να κανω/δοκιμασω?
    • Εσεις που εχετε προβλημα με το restart περαστε μια official και δειτε αν θα διορθωσει!Πολλες φορες ειχα και εγω κολληματα και μετα επανεκκίνηση
    • καλημερα.... sorry αν γινομαι κουραστικος , αλλα στα "θεματακια" που εχω και αναφερω σε ποι πανω ποστ , υπαρχει καποια λυση ? ή να μεινω ετσι?
    • Διαφήμιση
    • @haris8
      Με την 7.4.27 είχες τα θεματικά σου. Συνεχίζονται και με την 7.5.4 ή δεν την εγκατέστησες?

Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk