Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
μαγκες στην κάμερα μου βγάζει πάνω αριστερά -0+1 με κόκκινα γράμματα...πως το έκανα αυτό και πώς το επαναφέρω;
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Ναι φίλε εμένα μου ήρθε ενημέρωση για update αλλα δεν ξέρω να την κάνω ή όχι!
-
-
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
μαγκες στην κάμερα μου βγάζει πάνω αριστερά -0+1 με κόκκινα γράμματα...πως το έκανα αυτό και πώς το επαναφέρω;
Ο/H akis95 έγραψε:
εχω το κινητό 5 μέρες. Πριν 2 μου έβγαλε αυτά τα σύμβολα (κοιτάξτε screenshot). Τα βγάζει μόνο στην εφαρμογή της κάμερας. Μήπως ξέρετε τι είναι? Ευχαριστώ
Ο/H HliasAvg έγραψε:
Τα είχε και σε εμένα αλλά νόμιζα πως είναι έτσι. Δεν με ενοχλούσαν. Πέρασα Stable και έφυγε. Κάποιοι στιγμή σε μια συνάντηση με το Team Θεσσαλίας στη Λάρισα το ανέφερε φίλος ότι του το έβγαλε μετά από κάποια xtrv που πέρασε. Δεν είναι κατι που ενοχλεί η ανησυχητικό. Εκτως άμα ενοχλεί εσένα.
=============== Μαρ 12th 2017, 4:29pm ===============
Βασικά από την αρχή τα είχες τα σύμβολα απλό δεν τα πρόσεξες.
-
Εγινε ευχαριστώ για την απάντηση μεγάλε!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Δυστυχώς σε μια άτυχη στιγμή έσπασε η οθόνη. Έχω βρει οθόνες χωρίς πλαίσιο από 88 έως και 120 ευρώ. Υπάρχει τρόπος να πιστοποιήσουμε αν είναι γνήσια; (έτσι λένε και τα 3 καταστήματα). Ευχαριστώη ζωή θέλει τύχη μάγκες
-
Δεν ξέρω αν θα σου έρθει πιο φτηνά αν ψάξεις για κάποιο μεταχειρισμένο (σε καλή κατάσταση).
Αλλά εκτός την οθόνη θα σου μείνουν και τα υπόλοιπα αναταλακτικά...για μελλοντική χρήση.
Αν πάθει κάτι το δικό μου μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H Thodoris St έγραψε:
Δυστυχώς σε μια άτυχη στιγμή έσπασε η οθόνη. Έχω βρει οθόνες χωρίς πλαίσιο από 88 έως και 120 ευρώ. Υπάρχει τρόπος να πιστοποιήσουμε αν είναι γνήσια; (έτσι λένε και τα 3 καταστήματα). Ευχαριστώ
-
-
Ο/H dfoust έγραψε:
Δεν νομίζω η info να αναλάβει να φτιάξει τηλέφωνο που δεν το εισάγει.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H Thodoris St έγραψε:
Δυστυχώς σε μια άτυχη στιγμή έσπασε η οθόνη. Έχω βρει οθόνες χωρίς πλαίσιο από 88 έως και 120 ευρώ. Υπάρχει τρόπος να πιστοποιήσουμε αν είναι γνήσια; (έτσι λένε και τα 3 καταστήματα). Ευχαριστώ
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Δεν ξέρω αν θα σου έρθει πιο φτηνά αν ψάξεις για κάποιο μεταχειρισμένο (σε καλή κατάσταση).
Αλλά εκτός την οθόνη θα σου μείνουν και τα υπόλοιπα αναταλακτικά...για μελλοντική χρήση.
Αν πάθει κάτι το δικό μου μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω..
Ο/H hellenicsun έγραψε:
Η InfoQuest πόσα ζητά;
παιδιά το τηλέφωνο θα το φτιάξω μόνος μου. Ήδη έχω αφαιρέσει την οθόνη. Δεν είναι κάτι δύσκολο. Θέλω να παραγγείλω το ανταλλακτικό. Ρωτώ αν γνωρίζει κάποιος για την γνησιότητα.Αυτό. Ευχαριστώ πάντωςη ζωή θέλει τύχη μάγκες
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα