Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Ναι, καλό site αλλά θα έιναι η ορίτζιναλ OLED ή καμία συμβατή LCD?
Αυτό ρωτάει το παιδί και αυτό είναι το βασικό θέμα...
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Παιδιά τώρα για το dragon tt απο αυτά που έχω διαβάσει εδώ μέσα και σε γειτονικό φόρουμ και γνωρίζοντας πως προμηθεύει πολλά services θεωρώ ότι έχει γνήσια πράγματα...δεν παιρνω κ όρκο παντως...
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
@Alex_MLT για lcd ξερω οτι εχει original πιστευω και σε oled. ο @thanos485 αν ειναι εδω ξερει καλυτερα
-
καλησπερα. Αν μπορει καποιος ας με βοηθησει. Εχω την oficcial stable 8.2.1.0 . Για να περασω την αμεσως προηγουμενη τι πρεπει να κανω;μπορω μεσω του updater του κινητου;
-
Ο/H Panos21t έγραψε:
καλησπερα. Αν μπορει καποιος ας με βοηθησει. Εχω την oficcial stable 8.2.1.0 . Για να περασω την αμεσως προηγουμενη τι πρεπει να κανω;μπορω μεσω του updater του κινητου;
-
καλησπέρα.
Έχω ένα θέμα με την πίσω κάμερα του Pro. Έχει 2 μέρες που μόλις βάζω σε λειτουργία την πίσω κάμερα δείχνει θολά. Υπάρχει μια περίπτωση να μην δουλεύει γιατί μου έπεσε αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Καμία ιδέα?
Ευχαριστώ -
Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα σχετικά με οθόνες. Δεν υπάρχουν γνήσιες οθόνες για κανένα κινητό πλην samsung (και αυτό σε συγκεκριμένες περιπτώσεις). Υπάρχουν απλά συμβατές καλής και κακής ποιότητας. Εδώ η ίδια η xiaomi σε ίδιες συσκευές και οι οθόνες διαφέρουν. Έχει τύχει να βγάλω "μαμά" οθόνη από ένα redmi note 3 pro για να τη δοκιμάσω σε ένα ίδιο και ενώ στο πρώτο δούλευε, στο άλλο όχι.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Εχεις δίκιο. Επομένως λίγο δύσκολο να βρεθεί συμβατή oled καλής ποιότητας ε;
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Ε παίρνεις άλλο μεταχειρισμένο και παίρνεις από εκεί αλλά και εκεί μπορεί να είναι πρόβλημα.
-
Ο/H GR-Macedon έγραψε:
Έχει τύχει να βγάλω "μαμά" οθόνη από ένα redmi note 3 pro για να τη δοκιμάσω σε ένα ίδιο και ενώ στο πρώτο δούλευε, στο άλλο όχι.
ανά παρτίδα ακόμα μερικές φορές. Δεν έχουν το ίδιο καλιμπράρισμα όλες.
Από ότι καταλαβαίνω, ίσως ακόμα να υπάρχουν και διαφορές στα motherboard από παρτίδα σε παρτίδα, γι'αυτό ανταλακτικά απο μια συσκευή δεν
μπορουν να χρησιμοποιηθούν σε άλλη κάποιες φορές αν είναι από διαφορετική "παρτίδα παραγωγής".
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ξέρει κάποιος για την νέα Stable Chinese 8.2.2.0 beta?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα