Καλησπερα σας, ηθελα να ρωτησω αν εχει κανεις παρατηρησει κολληματα και αργες κινησεις στην εφαρμογη της καμερας. Εχω εγκατεστημενη την τελευταια Stable ROM του forum.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
συναδελφος(είμαστε Γαλλία αυτή την στιγμή ) αγόρασε από Ελλάδα το τηλέφωνο με xtrv beta1 8.1.xxxτην δικιά μας έτοιμο από αγορά το μόνο που είδε είναι μια δυο φορές ψιλοκολλημα που ζητάτε επανεκκίνηση όταν άνοιγε και δούλευε κάμερα .1..υπάρχει απλικασιον βελτίωσης κάμερας 2..κατι που είχε εγκαταστήσει και το απεγκατεστησε σχετικά με την κάμερα μήπως του κάνει αυτά τα περίεργα; 3 ...να εγκαταστήσει το twrp 3.1.χχτου geonanto; 4...παίζει να έχει κλειδώσει ο bootloader και το μαγαζί που τα πουλάει έτοιμα με ελληνική ρομ να μην έχει κάνει έλεγχο στο τέλος;5....κάνοντας danvilk/cash+cash στα wipes μήπως καθαρίσει τυχόν κατάλοιπα από απλικασιον που πειραματιζόταν και ίσως του κάνουν κάποιο θέμα με την κάμερα;;;[label][/label]Ηλίας
-
ειμαι νέο μέλος και θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει καποιο app για βελτίωση τις ποιοτητας της κάμερας η κάποια ρύθμιση
-
Και τι είδους βελτίωση θα περίμενες να δείς από την κάμερα του κινητού;
(όχι, δεν υπαρχει)
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
παιδιά καλησπέρα,φίλος αγόρασε μόλις το redmi pro από κινεζομάγαζο.το άνοιξε κ δεν πιανει καθόλου σήμα.επίσης του βγάζει invalid imei.έχει φρικάρει γιατί δεν ασχολείται με αυτα.τι κανουμε τώρα?
το στέλνει πίσω κ ταλαιπώρια 1,5 μήνα ή είναι θέμα ρομ κλπ οπότε να προσπαθήσω να τα κάνω?
ευχαριστώ! -
invalid IMEI σημαίνει ότι έχει χάσει τα ΙΜΕΙ, μπορεί να είναι θέμα software αλλά μπορεί να είναι και θέμα hardware
-
το καλό σενάριο έιναι κακό-μαιμουδορόμ φλασάρισμα.
το κακό, hardware πρόβλημα..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H dubio έγραψε:
ή είναι θέμα ρομ κλπ οπότε να προσπαθήσω να τα κάνω?
ευχαριστώ!
Περνάς μια official ρομ με sp flash tool και μετά αν δν τα πάρει περνάς και τα ιμει...
Για όλα έχουμε οδηγούς.. -
σας ευχαριστω όλους παιδια,μάλλον θα προσπαθήσω να περασω ρομ official κ βλέπουμε.
θα επανέλθω.. -
-
Ο/H GR-Macedon έγραψε:
Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα σχετικά με οθόνες. Δεν υπάρχουν γνήσιες οθόνες για κανένα κινητό πλην samsung (και αυτό σε συγκεκριμένες περιπτώσεις). Υπάρχουν απλά συμβατές καλής και κακής ποιότητας. Εδώ η ίδια η xiaomi σε ίδιες συσκευές και οι οθόνες διαφέρουν. Έχει τύχει να βγάλω "μαμά" οθόνη από ένα redmi note 3 pro για να τη δοκιμάσω σε ένα ίδιο και ενώ στο πρώτο δούλευε, στο άλλο όχι.
η ζωή θέλει τύχη μάγκες -
Εσύ τι αλλάζεις και σε προβληματίζει; Γυαλί; Εκεί θες μια ειδική κόλα νομίζω.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα