Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

• Καλησπερα σας, ηθελα να ρωτησω αν εχει κανεις παρατηρησει κολληματα και αργες κινησεις στην εφαρμογη της καμερας. Εχω εγκατεστημενη την τελευταια Stable ROM του forum.
    • συναδελφος(είμαστε Γαλλία αυτή την στιγμή ) αγόρασε από Ελλάδα το τηλέφωνο με xtrv beta1 8.1.xxxτην δικιά μας έτοιμο από αγορά το μόνο που είδε είναι μια δυο φορές ψιλοκολλημα που ζητάτε επανεκκίνηση όταν άνοιγε και δούλευε κάμερα .1..υπάρχει απλικασιον βελτίωσης κάμερας 2..κατι που είχε εγκαταστήσει και το απεγκατεστησε σχετικά με την κάμερα μήπως του κάνει αυτά τα περίεργα; 3 ...να εγκαταστήσει το twrp 3.1.χχτου geonanto; 4...παίζει να έχει κλειδώσει ο bootloader και το μαγαζί που τα πουλάει έτοιμα με ελληνική ρομ να μην έχει κάνει έλεγχο στο τέλος;5....κάνοντας danvilk/cash+cash στα wipes μήπως καθαρίσει τυχόν κατάλοιπα από απλικασιον που πειραματιζόταν και ίσως του κάνουν κάποιο θέμα με την κάμερα;;;[label][/label]
      Ηλίας
    • Διαφήμιση
    • Και τι είδους βελτίωση θα περίμενες να δείς από την κάμερα του κινητού;
      (όχι, δεν υπαρχει) X/

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • παιδιά καλησπέρα,φίλος αγόρασε μόλις το redmi pro από κινεζομάγαζο.το άνοιξε κ δεν πιανει καθόλου σήμα.επίσης του βγάζει invalid imei.έχει φρικάρει γιατί δεν ασχολείται με αυτα.τι κανουμε τώρα?
      το στέλνει πίσω κ ταλαιπώρια 1,5 μήνα ή είναι θέμα ρομ κλπ οπότε να προσπαθήσω να τα κάνω?
      ευχαριστώ!
    • invalid IMEI σημαίνει ότι έχει χάσει τα ΙΜΕΙ, μπορεί να είναι θέμα software αλλά μπορεί να είναι και θέμα hardware :/
    • το καλό σενάριο έιναι κακό-μαιμουδορόμ φλασάρισμα.
      το κακό, hardware πρόβλημα.. :/

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Διαφήμιση
    • Ο/H dubio έγραψε:

ή είναι θέμα ρομ κλπ οπότε να προσπαθήσω να τα κάνω?
      ευχαριστώ!
      Κατά 99% στο φλασάρισμα που έκαναν έχασε ταιμει.
      Περνάς μια official ρομ με sp flash tool και μετά αν δν τα πάρει περνάς και τα ιμει...
      Για όλα έχουμε οδηγούς..

• Στην υπογραφη μου θα βρεις οδηγούς...

• Ο/H GR-Macedon έγραψε:

Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα σχετικά με οθόνες. Δεν υπάρχουν γνήσιες οθόνες για κανένα κινητό πλην samsung (και αυτό σε συγκεκριμένες περιπτώσεις). Υπάρχουν απλά συμβατές καλής και κακής ποιότητας. Εδώ η ίδια η xiaomi σε ίδιες συσκευές και οι οθόνες διαφέρουν. Έχει τύχει να βγάλω "μαμά" οθόνη από ένα redmi note 3 pro για να τη δοκιμάσω σε ένα ίδιο και ενώ στο πρώτο δούλευε, στο άλλο όχι.
      Δεν ξέρω αν πρέπει να αναφέρω το κατάστημα αλλά η οθόνη που πήρα είναι καταπληκτική. Οι γωνίες είναι στρογγυλοποιημένες, η φωτεινότητα της πολύ καλή, και οπτικά και από την πίσω πλευρά είναι ίδια με την μαμά. Και δεν μιλάμε για τα ηλεκτρονικά μέρη, αλλά και σφραγίδες, γράμματα, γραμματοσειρές κλπ κλπ.. Την έβαλα προσωρινά για να δω αν δουλεύει πριν το οριστικό δέσιμο και όλα μια χαρά. Έτσι τουλάχιστον για όποιον χρειαστεί οθόνη για Redmi pro έχουμε μια καλή πηγή ώστε να αποφύγουμε τις κακοτοπιές που αναφέρει ο @GR-Macedon από πάνω. Έχω όμως ένα σοβαρό πρόβλημα και δεν ξέρω πως να το λύσω. Δεν βρίσκω πουθενά ταινία διπλής όψης να βάλω μόνιμα την οθόνη. Στο βίντεο που παρακολούθησα η ταινία διπλής όψης είναι πάνω στο πλαίσιο ενώ εγώ δεν αλλάζω πλαίσιο. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα είμαι ευγνώμων.
      η ζωή θέλει τύχη μάγκες
    • Διαφήμιση