Δεν υπάρχει Global για το Redmi Pro. Πειραγμένη είναι. Κάνε αρχικά έλεγχο του bootloader. Δες στο δεύτερο Link της υπογραφής μου τον οδηγό.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
ευτυχως, δε χρειάζεται να πρήξεις κανεναν!!!
Ολα καλα με το εργαλείο και με την rom απο οτι μπορώ να καταλάβω δουλεύουν ολα άψογα.
Ενα θεμα εχω μονο για την ωρα και δεν βρίσκω την ανάλογη συζήτηση εδω στο φόρουμ οπου καπου ειχε πέσει στο ματι μου.
Δεν ανάβει το Led ειδοποιήσεων ενω τα εχω ολα ενεργοποιημενα.
Υπαρχει εύκολη λύση;
Ευχαριστω. -
σορι παιδια αλλλα θα την κανω και εδω την ερωτηση μου μιας και στο αλλο θρεντ δεν πηρα απαντηση....
επειδη σε αυτην την ρομ που εχω τωρα (7.5.11) και στις προηγουμενες 3 ,
ειχα προβλημα με τις ειδοποιησεις του playstore ( αρκετες φορες δεν
βγαζει ειδοποιηση για καινουργια ενημερωση εφαρμογης ) και στο τουιτερ
μου βγαζει παντα μεχρι 10 ειδοποιησεις. σκεφτομαι να κανω εγκατασταση με
fr . εαν ειναι να την κανω με fr, το fr απο που να τo κανω? μεσω του twrp η
απο του κινητου?
μετα θα πρεπει να κοιταξω ξανα εαν εχει κλειδωθει ο bootloader? -
-
Ο/H makisfz έγραψε:
-
-
-
που βρε??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλημέρα και ότι καλύτερο σε όλους. Επέστρεψα μετά από απουσία 2 μηνών σε Κίνα κ.λπ, εγκατέστησα την 7.5.18 και έχω δύο προβλήματα. Γρήγορη αποφορτιση, και δεν λειτουργεί η επιλογή προβολής στην τηλεόραση μέσα από την επιλογή πρόσθετα, που μέχρι σήμερα λειτουργούσε. Έχει τοποθετηθεί αλλού η επιλογή αυτή, η, είναι πρόβλημα της έκδοσης;
-
-
"παιδιά καλησπέρα,φίλος αγόρασε μόλις το redmi pro από κινεζομάγαζο.το άνοιξε κ δεν πιανει καθόλου σήμα.επίσης του βγάζει invalid imei.έχει φρικάρει γιατί δεν ασχολείται με αυτα.τι κανουμε τώρα?
το στέλνει πίσω κ ταλαιπώρια 1,5 μήνα ή είναι θέμα ρομ κλπ οπότε να προσπαθήσω να τα κάνω?
ευχαριστώ!"
παιδιά όλα εντάξει,
με τους οδηγούς του φόρουμ του πέρασα την κινεζικη developer,μετα του εβαλα τα imei
κ τέλος την ελληνική rom.όλα κομπλέ.
ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την συνεισφορά τους στο φόρουμ
να νομίζεις ότι όλα έχουν τελειώσει γαι το χιαομι σου και να σε σώζει το miui.gr - αξία ανεκτίμητη
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα