Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Το 67% στο h/w είναι πολύ;; Εμένα λέει 86 ρε σεις...και δεν μπορώ να πω ότι με τρελαίνει η αυτονομία του. Αυτή τη στιγμή έχει 3ωρες και 20 λεπτά οθόνη και 22% υπόλοιπο.
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Εμένα λέει 86 ρε σεις.
Αν όμως στα τρώει από μόνο του τότε κάτι παίζει. -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Πόσο χρόνο σου δίνει οθόνη?
χρόνος ενεργοποιησης 2 ωρες και 27 λεπτά
και εχω 37% υπολοιπο μπαταριας -
Παιδιά έχω και το OP1, ΜΕ snapdragon θεωρητικά καλύτερο επεξεργαστή από το MTK X25,. Έχω και στις δύο συσκευές τα ίδια App. Η ταχύτητα ανταπόκριση του Redmi Pro, είναι πολύ καλύτερη και εκτιμαω ότι κάνει καλύτερη διαχείρηση στην επεξεργασία. Ας είναι λοιπόν μικρότερη ή αυτονομία. Είναι υποδεέστερη από την άριστη λειτουργία
-
Ο/H Alexander έγραψε:
χρηση μπαταρίας απο οθονη και φωτισμό λεει 35%
χρόνος ενεργοποιησης 2 ωρες και 27 λεπτά
και εχω 37% υπολοιπο μπαταριας
-
-
Αν μπορείς να ανεβάσεις screenshot ή να μας πεις με την έκδοση που έχεις, τότε θα πάρεις και μια συγκεκριμένη απάντηση από τα παιδιά εδώ.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
παιδια πριν κανα 2 μερες περασα την 7.5.18 αφου πρωτα εκανα fr γιατι ειχα καποια θεμετακια με καποιες εφαρμογες. οι εφαρμογες ξανα περαστηκαν με το backup που ειχα κανει αλλα παρατηρησα οτι εξακολουθει να υπαρχει το προβλημα που ειχα τουλαχιστον στο twiter και μαλλον ειναι και λιγο πιο χειροτερο ( δλδ χανω πιο πολλες ειδοποιησεις απο πριν). εαν μπω στο twrp και κανω wipe dalvick cache and cache θα βοηθησει σε κατι? ή στην επομενη rom να ξανα κανω fr με τη διαφορα ομως να ξανα στησω το κινητο απο την αρχη, να τις περασω μια-μια?
να αναφερω και κατι αλλο , οταν ανοιξε το κινητο μετα το φλας εριξα μια ματια να δω τι εχει μεινει και διαπιστωσα οτι δεν ειχε καποιες εφαρμογες οπως το #fixnumber και κανα 2 αλλες δεν τις συγκρατησα. απο μπαταρια μου φενεται ενταξει , απο Τεταρτη βραδυ που εκανα το φλασαρισμα τωρα το εβαλα για φορτιση και ηταν στο 45% περιπου.(με νορμαλ χρηση) -
-
Γιώργο, μου πάει γεμάτη μέρα, με κανονική χρήση - σε 30-50% φωτεινότητα το δικό μου - περίπου 3-4 ώρες οθόνη περίπου.
Δεν το έχω δεί ποτέ κάτω από 20% μπαταρία στο τέλος της μέρας... το τι του κάνεις του καημένου εσύ, δεν ξέρω..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα