Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
-
-
-
Με διαφορες Greek roms (stable & dev), οταν ακουω FM radio και το σημα αδυνατιζει η χανεται για 3-5 sec (πχ περσμα απο τουνελ), μερικες φορες η κλειδωμενη συχνοτητα χανεται και παει σε αλλο σταθμο, σαν να πατας χειροκινητα τα κουμπια search next/previous.
Συμβαινει σε καποιν απο εσας η παιζει να ειναι hardware προβλημα; -
Δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα φίλε μου. Ούτε θυμάμαι κάποιον άλλο να έχει αναφέρει κάτι παρόμοιο..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Ο/H billpat7 έγραψε:
Εχω την 7.5.18 και λεω να γυρισ στην 7.5.11 γιατι θεωρω οτι εχει καλύτερη μπαταρια. Μεσω twrp κανω τα wipes και φλασαρω τη ρομ? Δε χρειάζεται format σωστα?
Φίλε μου ισχύει έχω την 7.5.25 και η μπαταρία είναι τραγική, από το κακό στο χειρότερο πάμε.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H dfoust έγραψε:
Ο/H billpat7 έγραψε:
Εχω την 7.5.18 και λεω να γυρισ στην 7.5.11 γιατι θεωρω οτι εχει καλύτερη μπαταρια. Μεσω twrp κανω τα wipes και φλασαρω τη ρομ? Δε χρειάζεται format σωστα?
Φίλε μου ισχύει έχω την 7.5.25 και η μπαταρία είναι τραγική, από το κακό στο χειρότερο πάμε.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καταλαβα! Οποτεηπως να γυρνάγαμε στην 11?
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H crapatzi έγραψε:
Με διαφορες Greek roms (stable & dev), οταν ακουω FM radio και το σημα αδυνατιζει η χανεται για 3-5 sec (πχ περσμα απο τουνελ), μερικες φορες η κλειδωμενη συχνοτητα χανεται και παει σε αλλο σταθμο, σαν να πατας χειροκινητα τα κουμπια search next/previous.
Συμβαινει σε καποιν απο εσας η παιζει να ειναι hardware προβλημα;
Πλέον δεν ασχολούμαι.. Το εχω συνηθίσει!!
Edit: επίσης με την τελευταία dev απο την Κυριακή που την έβαλα, παρατήρησα οτι δεν φορτίζει γρήγορα πλεον.. Εχω τον μαμα φορτιστη.. Θα δοκιμασω με εναν αντίστοιχο της lg (δεν εχω άλλον ταχείας φόρτισης) και αν δεν, θα κανω fr και θα γυρισω στην προηγούμενη -
-
Καλησπερα σε ολους. Πριν 5 ημερες αγορασα απο Kaizershop το Xiaomi REDMI Pro (mediatek) 10 cores 64gb me MIUI Global stable 8.0.4.0(LXKCNMA). Απο οτι διαβασα δεν ειναι Official rom (επισης δεν το βλεπει το MiPCsuite!). Παρατηρησα τα εξεις προβληματα:
1). Το wifi ενω ειναι συνδεδεμενο ...ΚΟΛΛΑΕΙ... και για να ξεκολλησει το
κανω χειροκινητα OFF/ON... μεχρι να ξανακολλησει!. Το προβλημα αυτο ΔΕΝ
συμβαινει με συνδεση DATA 3G.
2). Το τηλεφωνο ενω ηταν στο τσαντακι μου μεσα, εκανε restart. Αυτο
συνεβει 3 φορες σε τυχαιους χρονους παντα ενω ηταν μεσα στο τσαντακι
μεσης.
Ξερει κανεις αν αυτα τα προβληματα εξαφανιζονται με το περασμα μια 'αλλης' ROM και αν ναι με ποιας?. Ειχε κανει τα ιδια προβληματα με εμενα κυριως αυτο με το Wifi?.
Αναμενω την πολυτιμη βοηθεια σας!. Σας ευχαριστω εκ των προτερων!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα