Έχω τη china stable 8.2.3.0 και εδώ και λίγες μέρες μου έκλεινε chrome ενώ το χρησιμοποιούσα, χωρίς να έχω ανοιχτές πολλές εφαρμογές για να το δικαιολογήσω ως υπερφόρτωση της Ram. Τώρα μόλις μου εμφάνισε κάτι ακόμα. Με κάλεσαν, κι ενώ χτυπούσε κανονικά, δεν μου εμφάνισε την οθόνη με το όνομα ή αριθμό που με καλεί, ούτε φυσικά μου έδωσε τη δυνατότητα να απαντήσω στην κλήση, η οποία εμφανίστηκε μετά από λίγα δευτερόλεπτα κανονικά στις αναπάντητες.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Ο/H OMAN έγραψε:
Έχω τη china stable 8.2.3.0 και εδώ και λίγες μέρες μου έκλεινε chrome ενώ το χρησιμοποιούσα, χωρίς να έχω ανοιχτές πολλές εφαρμογές για να το δικαιολογήσω ως υπερφόρτωση της Ram. Τώρα μόλις μου εμφάνισε κάτι ακόμα. Με κάλεσαν, κι ενώ χτυπούσε κανονικά, δεν μου εμφάνισε την οθόνη με το όνομα ή αριθμό που με καλεί, ούτε φυσικά μου έδωσε τη δυνατότητα να απαντήσω στην κλήση, η οποία εμφανίστηκε μετά από λίγα δευτερόλεπτα κανονικά στις αναπάντητες.
-
Κι εγω που εχω την 8.5.2.0 τι ειναι. Unofficial??
-
-
-
Ήθελα να ξέρω πότε θα σταματήσουν να κάνουν πειράματα με την συσκευή αυτή. Ελπίζω τουλάχιστον, να βγάλανε καλά συμπεράσματα και να τα εφαρμόσουν στο pro2..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Πιθανότατα το επόμενο δεν θα έχει MTK αλλά ποτέ δεν ξέρεις..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ REDMI PRO
Προφανώς δεν υλοποιησα με θρησκευτικη ευλάβεια το : Το ψάρι, η κότα και τα Xiaomi θέλουν χέρι. Διαφορετικά θα είσαι νηστικός και με ένα τούβλο στο χέρι., το μέλος
#GR-Macedon
που συχνά ανεβάζει στην ομάδα μας. Εγώ λοιπόν επειδή μου αρέσει να βάζω χέρι σχεδόν παντού προχώρησα σε αναβάθμιση στην 7.5.18 . Αλλά επειδή στο κινητό είχα και την ελληνική και την κινεζική απο λάθος φόρτωσα την κινέζικη (προφανώς) και το τηλέφωνο έχει μείνει τούβλο με το σήμα της mi στην οθόνη. έχω κάνει κάποιες προσπάθειες αλλά δεν κατάφερα να το επαναφέρω. Φαίνεται ότι έβαλα λάθος χέρι σε λάθος σημείο. ΚΑΠΟΙΟΣ από την τεράστια παρέα μας μπορεί να με καθοδηγήσει στην αποκατάσταση λειτουργίας; Επειδή βρίσκομαι εκτός Αθήνας και μέχρι να επιστρέψω και ενεργοποιήσω την νέα μου συσκευή μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;. Ξέρω ότι ζητάω πολλά μέσα στο Σαββατοκύριακο. ΠΡΟΤΑΣΗ;
-
Τα λες λίγο μπέρδεμα τα πράγματα, τι εννοείς είχα και την ελληνική και την κινεζική;; αυτό δεν γίνεται.
Δώσε λεπτομέρειες ποια ρομ είχες ποια πήγες να βάλεις, έχεις ξεκλειδωσει bootloader;
Στάλθηκε από το xiaomi omega μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Τι είχε περάσει και τις 2 στον αποθηκευτικό χώρο του κινητού και φλάσαρε την λάθος ρόμ, αυτό έγινε..
@dhmlaz
Δώσε λεπτομέρειες δλδ. ο bootloader είναι ακόμα ξεκλείδωτος? Το Recovery σου είναι το TWRP ή το MiRecovery. Αλλιώς μόνο υποθέσεις θα κάνουμε. Είχες την XTRV και από λάθος πέρασες την china rom?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα