Γεια σας, ξέρετε κανένα καλό tempered glass για το redmi pro που να μην δημιουργεί το rainbow effect (Newton rings)? Ευχαριστώ...
Όντως, αυτό με τα Newton Rings συμβαίνει μόνο στα full-body t-glasses, Λόγω του ότι έχουν κόλλα μόνο γύρω-γύρω, κενό στη μέση, και μέσω της καμπύλης (2,5D) στα άκρα της οθόνης μας διαθλάται το φώς στο κέντρο.
Αλλά τα διάφανα τζαμάκια με χαλάνε που αφήνουν τέτοιο κενό στο περίγραμμα, κι έτσι δεν τα έχω προτιμήσει.
Μέχρι τώρα λοιπόν, προσωπικά, δεν έχω φορέσει full-body t-glass που να μην έχει βγάλει το φαινόμενο.
Έχω ήδη φορέσει 2.
Ένα no-name από e-bay. (Το εμφάνισε μετά από κανένα 2μηνο!)
Ένα της Luanke, που ήρθε και σε κουτί κασετίνα και χάρηκα τσάμπα! (Εμφανίστηκε αμέσως.)
Και έχω κάβα, αφόρετο ακόμα, ένα σε κουτί που γράφει Glass. Εντυπώσεις γι' αυτό στο μέλλον.
Εδώ και 2-3 μέρες το τηλέφωνο μου κάνει 1-2 επανεκκινήσεις κάθε μέρα και πρέπει να ήταν απο όταν - κατά λάθος - έκανα ενημέρωση το super SU, μπορεί όμως να είναι και σύμπτωση...
Είμαι με την δική μας την Stable
Κάποια ιδέα;;
Γεια σας, έχω την xtrv stable 8.1.2.0 και θα ήθελα να περάσω την τελευταία 7.6.10 developer. Ποια ακριβώς διαδικασία θα πρέπει να ακολουθήσω για να περάσω την νέα rom χωρίς προβλήματα ;
Ευχαριστώ για την άμεση απαντηση. Θέλω να ρωτήσω επίσης αν το twrp ειναι ίδιο με το recovery και μπορώ μέσο αυτού να κάνω την διαδικασία.Και τέλος αν πρέπει να κάνω έλεγχο του bootloader σε περίπτωση που έχει κλειδωθεί.