Ερώτηση προς τους κατόχους της συσκευής. Πρόκειται να βάλουμε ελληνική ρομ σε πιτσιρικά κάτοχο της συσκευής που θα ήθελε να ασχοληθεί και λίγο παραπάνω με φλασαρισματα και τέτοια αν και νέος σε xiaomi.
Βλέπω πως η τελευταία stable είναι η 8.1.2.0 σωστά; Πως και τοσο πίσω το redmi pro; Από developer ποια προτείνεται να βάλουμε ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή μπαταρία;
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Εδω που έγραψες τον προβληματισμό σου ΥΠΑΡΧΕΙ ολοκληρη διαδικασια στα ελληνικά . Πήγαινε στην ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ φοροθμ και θα τα βρείς όλα και εύκολα!!!!
@dhmlaz δε ξέρω αν αναφέρεσαι σε μένα αλλά εγώ απλά ρωτάω στο τοπικ για το redmi pro τους κατόχους του redmi pro ποια θεωρούν, από την εμπειρία τους, καλύτερη ρομ για να περάσουμε στο κινητό. Τη διαδικασία την γνωρίζω δε θέλω βοήθεια γι'αυτό (τουλάχιστον προς το παρόν) απλά μια γνώμη για να κατεβάσω μια ρομ κι όχι 2-3.
Ευχαριστώ πάντως.
Εβαλα εδω και 3 μερες την τελευταια dev. Ειχα oficcial china. Διαφορες ως προς την αυτονομια μπαταριας προς το χειροτερο μου φαινετε. Και στην θερμοκρασια του κινητου. Εκτος αν οφειλεται στον καυσωνα. Οταν δουλευω το κινητο ειναι στους 40 βαθμους