Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Ο/H lefesta έγραψε:
με τις τελευταίες ρομ παρουσιάστηκε πρόβλημα με αποσυνδέσεις του Bluetooth
-
Παιδια. Γνωμη μ . Δουλεψα official ,dev και stable ελληνικη (την δικη σας). Η τελευταια ειναι με διαφορα οτι καλυτερο ειχα. Γρηγορη φορτιση. Τεραστια αυτονομια με διαφορα απ τις αλλες. Χωρις υπερβολικες θερμοκρασιες. Και με την καλυτερη διαχειρηση της ραμ. Ηθελα απλα να πω την γνωμη μου. Ωραιο ειναι να αλλαζουμε κ να δοκιμαζουμε καινουριες ρομ,αλλα αν θελετε να ευχαριστηθειτε το κινητο για μενα βαλτε την ελληνικη stable
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H lefesta έγραψε:
με τις τελευταίες ρομ παρουσιάστηκε πρόβλημα με αποσυνδέσεις του Bluetooth
Όχι η σύνδεση δείχνε να υπάρχει παράδειγμα συνδέομαι με το Bluetooth του αυτοκινήτου μιλάω 10 δευτερόλεπτα και μετά χάνεται ο ήχος, η σύνδεση παραμένει... αυτό ξεκίνησε από τις ρομ τέλος Μαΐου αρχές Ιουνίου..
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παίδες καλό, χρυσό το κινητάκι μας αλλά συνάμα και το πιο παραγκωνισμένο από πλευράς Xiaomi. Παλαιότερα κινητά με σχεδόν ευτελές hardware έχουν μεγαλύτερη υποστήριξη από το δικό μας. Έχουμε να δούμε νεώτερη stable rom από τον καιρό του Νώε...ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!
-
To Redmi Pro θεωρείται ένα πειραματικό μοντέλο της XIAOMI, γι αυτό και πουλήθηκε μόνο στην Κίνα και ποτέ δεν βγήκε Global Rom.
Παρόλα αυτά είναι από τα λίγα με OLED οθόνη που τωρα το καλοκαίρι με ντάλα ήλιο κάνει την διαφορά.
Από εκεί και πέρα βάζεις την XTRV ARΩMA ROM και κάθε βδομάδα έχεις να ασχολείσαι.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
@GR_Macedon
Με συγχωρείς αλλά δεν ανέφερα κάπου ότι θέλω να ασχολούμαι με κάτι κάθε εβδομάδα. Ανέφερα ότι έχουμε να πάρουμε εδω και παρά πολύ καιρό (πάνω από 8 μήνες) stable rom, ενώ τα άλλα μοντέλα έχουν πάρει 2-3 τέτοιες rom στο καπάκι. Επίσης, η Xiaomi δεν το πουλά ως πειραματικό μοντέλο ως κανονικό το πουλάει. Τώρα τι θεωρεί ο καθένας είναι δικαίωμα του, εμένα με ενδιαφέρει τι επικαλείται η επίσημη εταιρία. -
Ο/H princegr έγραψε:
εμένα με ενδιαφέρει τι επικαλείται η επίσημη εταιρία.
Από εκεί και πέρα, θα προτιμούσες κάθε μήνα νέα stable με προβλήματα και συνεχείς ανακλήσεις των αναβαθμίσεων λόγο προβλημάτων, όπως έγινε σε πολλές άλλες συσκευές ή μία ρομ που να δουλεύει απροβλημάτιστα, μέχρι να βγει η επόμενη καλύτερη και με πραγματικές αλλαγές ρομ ? -
Εγώ προτιμώ καλύτερη υποστήριξη και όχι μια stable το χρόνο, εξάλλου και οι τωρινές ρομ του κινητού έχουν σημαντικά προβλήματα. Το ότι δεν πωλείται το κινητό στην Ελλάδα δεν σημαίνει ότι είναι πειραματικό. Δλδ εκεί που πωλείται κανονικά, η Xiaomi έβγαλε ανακοίνωση ότι είναι πειραματικό και ότι δεν θα βγάζει συχνά stable roms; Τεσπά δεν το συνεχίζω, ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του σύμφωνα με αυτό που θεωρεί ότι είναι το σωστό, δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να το ασπάζονται και οι υπόλοιποι.
Καλό απόγευμα -
Η πρώτη έκδοση από κάθε τι που βγάζει μία εταιρεία τείνει να είναι η πειραματική έκδοση, πάνω στην οποία βλέπουν αντιδράσεις της αγοράς, θετικά και αρνητικά.
Πίστεψέ με μετά την έκδοση 8.1.2.0 όλες οι άλλες stable που βγήκαν σε άλλες συσκευές κυρίως διόρθωναν προβλήματα της προηγούμενης stable.
Εκτός αυτού η δοκιμαστική (developer) έφτασε μέχρι και την 7.6.10, που σημαίνει ότι δουλεύουν πάνω στην συσκευή διάφορα αλλά προφανώς δεν τους κάθονται ώστε να δώσουν νεότερη stable...αυτό μάλλον θα έπρεπε να το κρίνεις θετικά και όχι αρνητικά -
Με αυτά που γράφεις παραπάνω ενισχύεις την θέση μου στο ότι η συσκευή είναι όντως Παραγκονισμενη από την εταιρία και την έχει τελευταία στην σειρά, αυτό δεν αλλάζει είτε μας αρέσει είτε όχι. Επίσης για να έχω άποψη σημαίνει ότι έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις ρομ του κινητού του φόρουμ και όχι μόνο. Παρεμπιπτόντως είμαι από τους πρώτους που αγόρασαν το κινητο. Δε λέω ότι το κινητό δεν είναι καλό, αντιθέτως είναι άριστο vfm, η εταιρία όμως δεν το υποστηρίζει σωστά και όπως πρέπει.
-
Δεν υποστηρίζει σωστά τις συσκευές με Mediateck επεξεργαστές, σε αυτό θα συμφωνήσω, όχι όμως συγκεκριμένα το Redmi pro και μόνο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα