Και εμένα μου ήρθε.Ο/H metalergr έγραψε:
Μου ήρθε ειδοποίηση για ενημέρωση σε V8.5.3.0 σε official stable ( αγγλοκινέζικη). Την κατεβάζω τώρα.
Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Βρε παιδιά , από την στιγμή που δεν έχω κανένα πρόβλημα με την κινέζικη ρομ, έχω και τα updates ανά τακτά διαστήματα γιατί σώνει και καλά πρέπει να βάλω την εδώ ρομ. Το ότι γουστάρω την παρεούλα σας και μου αρέσει να ενημερώνομαι για τα τεκταινόμενα της αγαπημένης μας εταιρείας μέσα από το forum μας δεν νομίζω ότι μου απαγορεύει να χρησιμοποιώ οποία ρομ νομίζω ότι με βολεύει καλύτερα. Άλλωστε συχνά διαβάζω για μικρά bugs που υπάρχουν στην ελληνική ρομ, τα οποία εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ.
☮☮☮☮
Sent from my Redmi Pro using Tapatalk -
Φυσικά και μπορείς να έχεις οτι rom θέλεις !! Την γνώμη του λέει ο κάθε ένας δεν επιβάλλει τίποτα , οτι σε βολεύει και σε εξυπηρετεί εσένα άλλωστε δικό σου είναι το κινητό !!! Μην νομίζεις και εμείς εδώ πειραματιζόμαστε μια official μια custom και παει λέγοντας
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Σήμερα βγήκε στο επίσημο site της Xiaomi η 8.5.3.0 για Redmi Pro, όπως ανάφερε και ο φίλος παραπάνω. Λογικά σε 1-2 ημέρες θα βγει η αντίστοιχη ρομ στο Xiaomi.eu. Επομένως σειρά έχει η Ελληνική XTRV stable 8.5.3.0. Ας ελπίσουμε ότι έχουν διορθωθεί κάποια αν όχι όλα από τα bugs της 8.5.2.0. Αναμένουμε......!!
-
Ο/H metalergr έγραψε:
Βρε παιδιά , από την στιγμή που δεν έχω κανένα πρόβλημα με την κινέζικη ρομ, έχω και τα updates ανά τακτά διαστήματα γιατί σώνει και καλά πρέπει να βάλω την εδώ ρομ. Το ότι γουστάρω την παρεούλα σας και μου αρέσει να ενημερώνομαι για τα τεκταινόμενα της αγαπημένης μας εταιρείας μέσα από το forum μας δεν νομίζω ότι μου απαγορεύει να χρησιμοποιώ οποία ρομ νομίζω ότι με βολεύει καλύτερα. Άλλωστε συχνά διαβάζω για μικρά bugs που υπάρχουν στην ελληνική ρομ, τα οποία εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ.
☮☮☮☮
Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
Όχι φίλε μου , περί ορέξεως κολοκυθοκεφτέδες σε καμία περίπτωση δεν σου απαγορεύει κάνεις να φοράς official China , αφού γουστάρεις εσύ , μαζί σου. -
Σε update απο stable ROM xtvr σε μεταγενέστερη xtvr χάνω δεδομένα;
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ανάλογα πόσο μεγάλη είναι η χρονική απόσταση από την μία στην άλλη, κανονικά γίνεται απλή αναβάθμιση αλλά αν κάτι δεν κάτσει καλά, τότε χρειάζεται factory reset.
-
Μετάβαση από stable σε developer και το αντίθετο γίνεται κάνοντας πρώτα factory reset.Χάνεις τις εφαρμογές σου και επαφές για αυτό κάνε ένα back up στο micloub. Τα υπόλοιπα αρχεία δεν θα τα χάσεις αλλά για καλό και κακό κάνε τα αντιγραφή - επικόλληση σε υπολογιστή.
@Jordi_7 -
-
Από το Apdoite app market δοκίμασες να το κατεβάσεις;
-
Ο/H billpat7 έγραψε:
Γεια σας παιδια. Έχω την stable 8.5 και θελω να βαλω το netflix και δε μππρω να το κατεβάσω..είναι ρουτ η συσκευη κ δεν κατεβαίνει? Τι μπορω να κανω?
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα