Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Παιδιά τελευταία developer ή stable για το τηλέφωνο της δικιάς μου, που επιζητεί απροβληματιστη λειτουργία (για να μην τα ακούω εγώ μετά) και καλή διαχείριση μπαταρίας (επίσης για να μην τα ακούω εγώ μετά)... Επίσης με factory reset (έχει παλιά developer και χρειάζεται) χάνει τις εικόνες;;; Είναι το μόνο που θέλει να κρατήσει...
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Στην περίπτωση σου, stable και τίποτα άλλο. Την βάζεις μια και καλή και ησυχάζεις.
Τις φωτογραφίες, backup είτε στην κάρτα είτε στο Google drive, είτε στον υπολογιστή. Καλύτερα στο τελευταίο.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Developer ΧTRV 7.6.10, την τελευταία δηλαδή. Δεν σκοπεύω να βάλω MIUI 9. Τουλάχιστον όχι από την αρχή. ΑΝ βγει, τελικά.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Η διορθωμένη 8.5 πάει τρένο χωρίς προβλήματα. Αλλά η 8.2 είχε καλλίτερη διαχείριση ενέργειας. Με την δικιά μου χρήση πάντως όσες έχω δοκιμάσει η xtrv 7.1.19 είχε την καλλίτερη διαχείριση μπαταρίας.
-
-
Μακαρι. Καιρος ηταν να βγει και για το δικο μας.
Σε λιγο θα γυριζαμε και ταινια με πρωταγωνιστη τον Daniel Day‑Lewis.
"The Last of Xiaomi". -
Καλά, "ΑΜΑ" βγει, βάλτε την εσείς και μόλις τελειώσει το beta testing της beta έκδοσης, θα το σκεφτώ.
Την Βετα έκδοση την εχω δοκιμάσει και εγώ. έχει μερικά πραγματάκια παραπάνω και κάποιες ομορφιές, αλλά κολάει όταν έχεις στην μια κάρτα τα δεδομένα σε λειτουργία και σε πάρει ή πάρεις εσύ τηλέφωνο. Το κλείνεις για να κάνει επανεκίνηση μετά απο αρκετή ώρα. Εαν δεν θοθεί 7 τότε ή βάζουμε την 7αρα απο ινδία αλλά χωρίς ελληνικά , ή φροντίζουμε και πιέζουμε την ελληνική ομάδα να αναπτύξει παραπέρα την άρομα περισσότερο.
-
Η κοιτάμε να αλλάξουμε κινητό το συντομότερο δυνατό.
Ο/H dhmlaz έγραψε:
Την Βετα έκδοση την εχω δοκιμάσει και εγώ. έχει μερικά πραγματάκια παραπάνω και κάποιες ομορφιές, αλλά κολάει όταν έχεις στην μια κάρτα τα δεδομένα σε λειτουργία και σε πάρει ή πάρεις εσύ τηλέφωνο. Το κλείνεις για να κάνει επανεκίνηση μετά απο αρκετή ώρα. Εαν δεν θοθεί 7 τότε ή βάζουμε την 7αρα απο ινδία αλλά χωρίς ελληνικά , ή φροντίζουμε και πιέζουμε την ελληνική ομάδα να αναπτύξει παραπέρα την άρομα περισσότερο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα