Καλυτερη μπαταρια;;; Εντυπωση μ κανει.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
-
Oι developer rom βγαίνουν -προς το παρόν- σε 2 εκδόσεις. xtrv και arΩma.
Πρόκειται για την ίδια rom με τη διαφορά ότι η arΩma, πριν το φλασάρισμα, δίνει μια σειρά από επιλογές για την παραμετροποίησή της.
Ουσιαστικά arΩma είναι ο installer. Μετά το flash, καταλήγεις στην ίδια rom.
Μελλοντικά θα υπάρχει μόνο η arΩma. -
Δεν μου ανάβει το λεντάκι ειδοποιήσεων γιά τα αδιάβαστα μηνύματα στην τελευταία aroma miui9
Τό έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος αυτό;Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Εμένα ανάβει. Τουλάχιστον για sms και email/whatsup/Viber/Facebook κτλ είναι όλα το ίδιο χρώμα. Μόνο τα SMS έχουν διαφορετικό. Τι να πεις..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
κοιτα τις ρυθμίσεις σου. Μπορει να εχουν αλλάξει
-
Σίγουρα αυτό είναι. Θα το κοιτάξω όταν έχω χρόνο..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H koziris έγραψε:
δεν βρίσκω κάποια εφαρμογή που να λέγεται rootswitch στο playstore. ..
=============== Απρ 23rd 2017, 4:50am ===============
Ο/H babis306 έγραψε:
--Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι ελεύθερος--
*~Νίκος Καζαντζάκης~* -
-
Ο/H Panos21t έγραψε:
Καλησπερα. αλλαξα μπαταρια γτ με την προηγουμενη ειχα ενα θεματακι. Το κινητο μας κανει σωστη διαχειρηση της μπαταριας. Απλα η μπαταρια μας μετα απο κανα μηνα αρχιζει και πεφτει. Αυτο διαπιστωσα. Η καινουρια δε λεει να πεσει με τπτ. Ελπιζω να κρατησει.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα, η νέα μπαταρία πως πάει, συνεχίζει η καλύτερη αυτονομία σε σχέση με την προηγούμενη
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ενδιαφέρον που άλλαξες μπαταρία. Μόνος σου ή σε κάποιο κατάστημα;. Εχεις κρατησει μήπως κάποια ταινία που να δείχνει την αλλαγή;
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα