Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Δυστυχώς δεν στέλνει πια Ελλάδα, και ήθελα μια μπαταρία για καβατζα.
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μην στεναχωριέσαι. Πιο πιθανό είναι να χρειαστείς να αλλάξεις οθόνη πριν χρειαστεί να σκεφτείς για αλλαγή μπαταρίας..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Μην το ματιάσω κοντεύει χρόνο και ακόμα δεν έχει κάνει κιχ
Σου ήρθε Vip mail για την καινούργια ρομ;;
Για το παλιό μου redmi note 3G ήρθε για το pro όχι ακόμα.
Κατέβασα το to patch for aroma, το εγατέστησα σύμφρωνα με τις οδηγίες. Παω να κάνω έλεγχο εαν υπάρχει ενημέρωση και η απάντηση είναι ότι δεν έχω την ιδιοκτητα του VIP και για αυτό τον λόγο δεν μπορω να κατεβάσω , η να κάνω έλεγχο εαν υπάρχει αναβάθμιση. Προφανως είναι πρόβλημα (το έχω στείλει σαν αναφορά μαζί με εικόνα) , και φαντάζομαι ότι η άπαιχτη ομάδα θα το λύσει !!!!!
-
Όχι δεν υπάρχει κάτι στο εμαιλ ακόμα. Μην δίνετε σημασία στο μήνυμα στο update, είναι ακόμα κλειδωμένο από ότι φαίνεται απλά μάλλον δείχνει λάθος μήνυμα.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Ok @GR_Macedon για αυτό, είχε ανακοινωθεί από την Τετάρτη στο κεντρικό κινέζικο φόρουμ, το μήνυμα που μας εμφανίζεται όμως στο ΟΤΑ είναι λάθος, αφορά τα μη VIP μέλη.
Δεν πρέπει να εμφανίζεται σε όσους έχουν περάσει ρομ κατ΄ευθείαν από το VIP εμαίλ με τα λίνκ που παίρνουμε κάθε εβδομάδα όσοι είμαστε σε developer. Σωστά;
Για οσους ενδιαφερονται για την μπαταρια. Μ την αλλαξε ενας γνωστος. Η μπατατια ηρθε με εργαλεια κατι πενακια και κατσαβιδακια. Με το κατσαβιδι ξεβιδωσε τις 2 βιδες στο κατω μερος του κινητου. Το καπακι βγηκε ευκολα με το νυχι. Μεσα η μπαταρια συνδεεται με ενα φισακι και ειναι κολλημενη με μια κολα(ο γνωστος μ ανεφερε οτι ετσι ειναι και των i phone). Την καινουρια την κολλησε με ταινια διπλης οψεως. Την καινουρια μπαταρια την εχω γυρω στους 2 μιση μηνες. Με 8.5.3.0 μου βγαζει γυρω στις 28 ωρες με 5-5μιση sot.
-
Το θέμα είναι από που να την αγοράσουμε την μπαταρία; δεν βρίσκεις εύκολα.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα