Και εγώ το omega έχω με την Aroma και τέτοια προβλήματα δεν έχω. Και την πέρασα και πάνω από την 8.5 stable χωρίς fr.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
-
Μόλις περάστηκε η XTRV 7.11.02 μέσω TWRP.
Ολα οκ μέχρι στιγμής.
Εντυπώσεις σε λίγες μέρες που θα δουλευτεί.
Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι στις δύο τελευταίες αναβαθμίσεις μέσω TWRP δεν γεμίζει η μπάρα προόδου οπως έκανε στις προηγούμενες αναβαθμίσεις.
Οχι ότι με χαλάει αφού η δουλειά γίνεται και έτσι.
Καλή συνέχεια σε όλους -
Καί εγώ την πέρασα χθές την XTRV 7.11.02 μέσω TWRP και μέχρι στιγμής όλα βαίνουν καλώς γιά να μην πω πολύ καλώς... φτου-φτου!!
Το updater μου έγραφε παλαβά μηνύματα αλλά μετά την εγκατάσταση διάβασα ότι θέλει clear data και στρώνει, το έκανα λοιπόν και από ότι φαίνεται η επόμενη αναβάθμιση θα είναι μέσω updater!!
Γιά να δούμε...
Ένα μεγάλο μπράβο στο teamΕυγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
-
@flytouch1111Δεν ξέρω τι ρομ έχεις αλλά στην Ελληνική και stable και aroma υπάρχει κανονικά η επιλογή...
Με το που τραβάς το screenshot αν πας στο thumpnail που βγάζει πάνω δεξιά υπάρχει η επιλογή -λήψη μακρύτερου-Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
-
Καλημέρα στην κοινότητα, και ότι καλύτερο για όλους όπως ο καθένας το αντιλαμβάνεται. Μετά την προηγούμενη άρωμα , που κάποιο μικροπροβληματακι για την εμφάνιση της αποφόρτισης που είχα επισημάνει μου ήρθε στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση για ανανέωση η 7.11.2 την παρασκευή το απόγευμα. Την εγκατέστησα χωρίς πρόβλημα , συνεχίζεται ακόμα το ότι παρα το patch που είχε σταλθεί πριν δεκαπέντε ημέρες δεν λειτουργεί. Όμως όλως παραδόξως Σάββατο βράδυ αργά πήρα νέο μήνυμα για νέα XTRV arωma. Πράγματι την κατέβασα αλλά βλέπω ότι το μέγεθος της είναι μικρότερο απο ότι το ΖΙΡ αρχείο της παρασκευής. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ 1. Τι γίνεται με την ΜΗ λειτουργία του patch, και 2. Να την εγκαταστήσω την νέα έκδοση μικρότερου μεγέθους και ποια η διαφορά με αυτή της Παρασκευής;
-
Ευχαριστώ πάρα πολύ, μα πως δεν το πρόσεξα απορώ
ευχαριστώ για την υπόδειξη τζάμπα έφαγα ώρες να ψαχνω και να βλέπω YouTube για διάφορες εφαρμογές. Αφού το ξέρεις ότι ζητάς. Το χουμε
-
Καλησπέρα παιδιά.
Θέλω να περάσω κάποια miui 9 στο τλφ μου.
Έχω stable όπως θα δείτε στην φωτογραφία.
Έχει βγει stable με miui 9 η πρέπει να κάνω factory reset και όλα από την αρχή για να περάσω την Developer miui rom?
Ευχαριστώ. -
-
Ο/H HliasAvg έγραψε:
Factory reset και developer Aroma 7.11.2 και είσαι κομπλέ.
Θα την περάσω μέσω recovery η μέσω cmd?
Ευχαριστώ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα