[list][*]
[/list]Καλησπερα. Να ρωτησω κατι. Αν κανω μπακ απ μεσω twrp και μετα βαλω την αρωμα , που θα βρω το μπακ απ μου μετα για να το περασουν ολα στο κινητο;
Αν κάνεις όλα backup δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις γιατί θα επαναφέρει το τηλέφωνό σου στην κατάσταση που ήταν πριν την νέα ρομ.
Τώρα αν θες απλά να το έχεις σε περίπτωση που δεν πάει κάτι καλά στην εγκατάσταση, τότε θα το βρεις στο TWRP-Backups, μέσα στην εσωτερική μνήμη. Αντιγράφεις όλον τον φάκελο TWRP στο pc σου, για να τον έχεις για ώρα ανάγκης.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
Aroma λέγεται ο installer, η ρομ έιναι η ίδια, απλά επιλέγεις τι πρόσθετα θα περάσεις μαζί με την ρομ.
Αν δεν θέλεις να ασχολείσαι και απλά να έχεις μια καλή ρομ, μείνε σε σταθερή. Αν έχεις το μικρόβιο του φλασαρίσματος
και θέλεις να δοκιμάζεις καινούρια χαρακτηριστικά μόλις βγαίνουν, developer η οποία είναι και η καλύτερη επιλογή κατά την γνώμη μου...
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
Λείπει το smart assistant αλλά οκ... Δεν είδα κάποια διαφορά απο την πρωτη που μας ηρθε... Εχω θεμα με την κατανάλωση της μπαταρίας βεβαια με τις τελευταίες ρομ, μαλλον θελει ενα factory reset για να στρώσει αλλα δεν εχω βρει χρονο