Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

• Κάτι εχω ψιλιαστει :P απενεργοποιησα την δεύτερη σιμ για να μπορεσει να κρατήσει παραπάνω.. μακάρι να βγει αυτήν την εβδομάδα και να ειναι εντάξει γιατί σκέφτομαι την αλλαγή μπαταρίας ή κινητού (εχω κ αλλά θέματα)
      :Patrick2: :Patrick:
    • Εγώ έχω το MTK x25 και πέρα από τα αρχικά προβλήματα αλλαγής από κινέζικα σε ελληνικά, το κινητό πάει σφαίρα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την λειτουργία και την απόδοση και ας μου βγήκε τριπλάσιο κόστος από σπασμένες οθόνες. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δεν ξεπερνάτε τα δικά σας προβλήματα στα κινητά!! Κάτι κάνετε στραβά αφού η ομάδα εδώ είναι FANTASTIC x4
    • Και εγω αυτο εχω αλλα η ομαδα δε μπορεί να βοηθήσει σε θεματα burn in της οθόνης :P αναγκαστικά θέλει αλλαγή, ε αμα ειναι να αλλάξω κ οθόνη κ μπαταρία παίρνω άλλο (κατα προτιμηση κάποιο που θα το υποστηρίξει και η xiaomi σε αναβαθμίσεις :P )
      :Patrick2: :Patrick:
    • Διαφήμιση
    • Να σας πω την δικη μ αποψη. Περιμενουν ολοι πως κ πως την 9. Λες και θα δουν αλλο κινητο. Ενα φιλαρακι μ με δικη μ παροτρυνση και με οσα εχει δει σε φορουν πηγε πηρε το mi max 2. Κινηταρα δε λεω. Το δικο μας κινητο ομως διπλα του φαινεται υπερπολυτελεστατο. Σε ταχυτητα θες, σε κατασκευη θες. Για οθονη δε το κουβεντιαζω καθολου,,,,, βαλαμε και οι δυο ενα black theme, το δικο μου μαυρο με το δικο του ηταν λες και ειχες βαλει διπλα μου κινητο περασμενης 10ετιας. Απλα ολοι οι xiaomakides εχουμε γινει ψυχαναγκαστικοι με την miui 9 και με την αποδοση της μπαταριας μας.
    • Ο/H lefesta έγραψε:

Με την τελευταία ρομ η μπαταρία πέφτει σαν νερό....

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Κάτι δεν "έκατσε" καλά στο φλασάρισμα ή κάποια εφαρμογή σου το δημιουργεί αυτό. Σε εμένα, η μπαταρία κρατάει αρκετά ικανοποιητικά,
      πάνω από 5 ώρες SOT με τα δεδομένα/wifi πάντα ανοικτά και φωτεινότητα στο 50% τον περισσότερο χρόνο (εκτός και αν είμαι έξω στον ήλιο).

Δες πως θα τα πάει αύριο με την νέα ρομ, αλλιώς κοίτα να κάνεις FR και καθαρό φλασάρισμα, πρέπει να στρώσει τότε.
      Εκτός, και αν έχει αρχίσει να παραδίδει ..πνεύμα η μπαταρία σου, μερικές από ότι διαβάζω σε διάφορα φόρουμ μετά από λίγους μήνες αρχίζουν να πέφτουν σε μη φυσιολογικά επίπεδα..

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Η μπαταρία του κρατάει καλά σε γενικές γραμμές απλά με κάποιες dev rom πέφτει σαν νερό στην αρχή της ημέρας 07:00 χάνει 10% σχεδόν στην πρώτη ώρα, μετά σε φουλ ρυθμούς φτάνει το βράδυ με 25-30%, είναι παράλογο αυτό που γίνεται.... Κάθε 2-3 μήνες κάνω και manual calibration στην μπαταρία,, αν συνεχίσει έτσι έχω μια έχτρα μπαταρία θα την αλλάξω...

• Διαφήμιση
    • Καλησπέρα σας! Ήμουν ένα χρόνο με το note 3 pro με μόνο παράπονο η όχι και τόσο ζωντανή οθόνη του. Αγόρασα προχθές το redmi pro ελάχιστα μεταχειρισμένο (σαν καινούριο) στα 130 ευρώ και μέχρι τώρα το λατρεύω. Προφανώς η μέρα με τη νύχτα η oled οθόνη αλλά και το build quality πολύ ανώτερο. Η κάμερα...mehh. Το touble tap αν και τελικά δε το χρησιμοποιώ πολύ, το θεωρώ πολύ καλό χαρακτηριστικό που μου έλειπε στο 3. Ερώτηση: Να έχω τη φωτεινότητα στο αυτόματο για να αποφύγω το burn in; Rom πέρασα τη stable 8.5.3.0, από μπαταρία πως πάει; να τη κρατήσω μέχρι να βγει stable 9 ή αξίζει να βάλω developer για καθημερινό τηλέφωνο;
    • Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

Παίδες έχω το Redmi Pro με XTVR Stable 8.5.2 και ξαφνικά στα Αλμπουμ δεν μου εμφανίζει τις εικόνες που έχω στην SD. Εχουμε καμια ιδέα;

• Διαφήμιση
    • Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

Που μπορω να τα βρω γιατί είναι System App;