Χρησιμοποίησα όλες τις εκδόσεις miui 9 απο την αρχή. Η τελευταία είναι η καλύτερη διόρθωση που έχει γίνει με τηνσταθερότερη λειτουργία, και ιδιαίτερα ΄λύθηκαν και κάποιια προβλκήματα με την κάμερα που είχα στο δικό μου ομέγα , αλλά δεν τα είχα αναφέρει. Τέλος σε κάποια προβλήματα λειτουργίας εφαρμοφών τεχνικού αντικκειμένου (τοπογραφικές εφαρμογές) που τα είχα αναφέρει απο τον Μάρτη του 2017 έχουν λυθεί, και δεν αντιμετωπίζω το πρόβλημα που υπήρχε αρχικά. Δηλαδή σε σχέση με άλλη συσκευή που έχω(snapdragon) μου έδινε συντεταγμένες εντοπισμού με αρκετή καθυστέριση και με σοβαρές αποκλίσεις (μεγαλύτερες των 7-8 μέτρων) ενω τώρα με την τελευταία ενημέρωση η απόκλιση κυμαίνεται απο +/- 0.5 μ. μέχρι +/- 2 μ. ανα άξωνα που δεν έχω πετύχει με καμία συσκευή ( Sony, Samsung, oneplus, & Xiaomi snapdragon) μέχρι σήμερα. Μάλλον έχει γίνει πολύ σοβαρή διόρθωση στην λειτουργία σύνδεσης των δορυφόρων - πιθανότατα Glonass - kai ίσως και άλλων διορθώσεων.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
mobile topographer??
Η απόκλιση των 2μ. σε σχέση με όργανο μέτρησης σε σύστημα ΕΓΣΑ 87??
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Επειδή λοιπόν μου έχει κάνει εντύπωση , Σάββατο , Κυριακή και σήμερα πρωί, πραγματοποίησα έλεγχο με διπλούς δορυφορικούς δέκτες διπλόσυχνους με εξάρτηση απο το κρατικό τριγωνομετρικό δίκτυο σε ΕΓΣΑ87. Η απόκλιση που μου δίνει σήμερα τπο μεσημέρι είναι της τάξης των 2,0 μέτρων, ενώ Σάββατο απόγευμα απο 5 μέχρι 6:30 στο τριγωνομετρικό Πρ. Ηλίας της Μάνδρας μού έδωσε ο,30 στα Ε και ο,52 στα Ν μετά απο μέτρηση 75 δευτέρων της ώρας. Την Κυριακή το πρωι ( 7 με 10) στο ίδιο σημείο καθώς και σε όλα τα σημεία επαλήθευσης της οριογραμμής του ρέμματος συγκρινόμενο με τους δορυφόρους δεν υπήρξε ποτέ μεγαλύτερη απόκλιση της συνισταμένης απο 0,63μ. Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι το ίδιο προγραμματάκι εντοπισμού το είχα εγκατεστημένο και στο ΟΡΧ που έχει τα ίδια συστήματα δορυφόρων (GPS, GLONASS) kai οι αποκλήσεις ήταν οι συνιθησμένες των 4 - 6 μέτρων

=============== Νοε 20th 2017, 9:16pm ===============
ΝΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MOBILE TOPOGRAPHER -
Θα ηθελα συγκριση miui 8 με miui 9 . Δε νομιζω η 9 να ειχε βγει απ τον μαρτιο
-
-
Βλέπω MIUI ROM for Redmi Pro - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum έβαλαν την Developer ROM - Version: 7.6.10 (MIUI9) China.
-
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Μαυραγοριτες. Ντροπή σας.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Για μπείτε στην ανεύρεση συσκευής της Google κσι πείτε μου πώς βλέπει τη δική σας. Την δική μου την βλέπει σαν Mi6
devicemanagerΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα