Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

• Εγώ δεν θα το πουλήσω. Θα μείνει συρτάρι όταν αντικατασταθεί σε λίγο καιρό, και θα του αλλάξω τα φώτα στο φλασαρισμα μετά. :D

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

Παιδιά μια ερώτηση. Ταιριάζει στο κινητό μας θήκη από κάποιο άλλο xiaomi γιατί αυτές του redmi pro είναι πολύ λίγες και δυσεύρετες...

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Το πιο κοντινό μοντέλο είναι το Redmi note 4, από διαστάσεις είναι σχεδόν ίδια κοίτα μόνο αν ταιριάζουν και τα πλαϊνά κουμπιά.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Διαφήμιση
    • Καλημερα στην ομάδα. Μετά την τελευταια αναβαθμιση στην 7.11.23 , την παρασκευή , έχω να κάνω πρόσθετες παρατηρήσεις. Λειτουργεί καταπληκτικά το gps, με τα πρόσθετα προγράμματα για τοπογράφους μηχανικούς, είναι σημαντικά γρηγορότερη η σύνδεση σε οποιοδηποτε ασύρματο δίκτυο, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ έχουν τόσο καλό αποτελέσματα. ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕΣΩ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Σημειωση : πως ειναι δυνατον όταν το γυρναω σε stable 8.5.2 να λειτουργει , και στις αναβαθμίσεις που έχει κάνει η ομάδα και σκιζουν σε λειτουργίες που δεν τρέχουν στην stable να μην τα καταφερνει στην επικοινωνια με την τηλεόραση; ?(
    • Τι τηλεόραση έχεις; Θα το δοκιμάσω το βράδυ στη δική μου Sony με Android TV. Πριν λίγο καιρό όλα δούλευαν καλά, και επικοινωνία και casting, screen mirroring.. δεν είχα κανένα πρόβλημα. Έχω developer, όμως δεν είχα ποτέ stable..

• η τηλεόραση είναι η smart lg 37LM620S-ZE ,ΠΟΥ ολως παράδοξα στην dev έκδοση του τηλεφώνου μου βγάζει μήνυμα ότι η συσκευή δεν υποστηρίζεται. Όμως δεν έχει καμία σχέση. Με λογική ασυρματων επικοινωιων αφού με αυθενικη ρομ παιζει
    • Τι να σου πω. Αν και υποψιάζομαι ότι μάλλον από την μεριά της τηλεόρασης (ή και του ρούτερ μπορεί) είναι το πρόβλημα. Θα δοκιμάσω το βράδυ να δω τι γίνεται, γιατί δεν το έχω κάνει για κάνα δίμηνο, και θα ξαναποσταρω εδώ.

• Διαφήμιση
    • Πάντωσ για βοήθει΄σου σου λέω ότι πήγα σε δύο ακόμα χώρους με ασυρματο δίκτυο. Στον ένα χώρο υπάρχει το τελευταίο μοντέλο σαμσοθγκ , που μου δίνει την ίδια απάντηση, ότι δεν είναι συμβατή η τηλεοραση με τημ συσκευή . Τέλος σε ακόμα μια τριτη τηλεοραση sony το ίδιο αποτελεσμα. Απλα βαριεμαι να βάλω πάλι την stable giati le;ipoyn polla kalo;ydia..?????
    • Ε, ναι. Δίκιο έχεις. Μια φορά έβαλα stable για 2 μέρες και δεν ξανακουμπισα.

• Πάντως εγώ τώρα που το τσέκαρα σε panasonic 55αρα δουλεύει μιά χαρα!!!
      Είμαι με την προηγούμενη αρωμα 7.11.16
      Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να φταίει..
      Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
    • Λοιπόν και στην δική μου την 55άρα sony kd-55xd7005 όλα δουλέυουν, κανονικά. Εχει android Tv (nougat 7.0). Κοίτα τον ρούτερ σου και σιγουρέψου ότι είσαι στο ίδιο δίκτυο wifi ..καμιά φορά αν είσαι συνδεμένος με range extender υπάρχουν προβλήματα.

• Διαφήμιση
    • Καλησπέρα και από εμένα, έχω την stable 8.5.3.0 και λέω να περάσω την αρωμα 7.11.23. Υπάρχει κάποιο θέμα με την μπαταρία; Κάποιο drain ;

Με αυτήν που έχω τώρα έχω δυο τρία θεματάκια σε κάμερα,μπαταρία πέφτει γρήγορα αρκετά δηλαδή με 70% μου δίνει 11 ώρες χρήση.

Τι διαδικασία ακολουθώ για να περάσω άλλη rom έχοντας την ελληνική μέσα;