Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
απ το redmi note 4 η θηκη μπαινει αλλα λιηο τσιτα. Το pro ειναι ελαχισα μεγυτερο και ειναι λιγο πιο χαμηλα οι καμερες του αλλα δεν εμποδιζει να τραβας φωτο.Ο/H johnkeppas έγραψε:
-
@johnkeppas
Κοίτα εδώ. Εγώ αυτή χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο που το έχω. (Είχα πάρει 3). Γενικά ψάξε στο banggood, θα βρεις διάφορες.
Redmi pro soft case
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Αν είσαι ικανοποιημένος από την απόδοση της συσκευής δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να κάνεις αναβάθμιση
-
@santonop Ο μόνος λόγος είναι για να πάρεις κάποιο πιο πρόσφατο Android security patch, τίποτα άλλο.
Και για όσους έχουν πρόβλημα με burn in σε οθόνες OLED (και όχι μόνο), βρήκα τον παρακάτω οδηγό.
Προσοχή, χρειάζεται Root. [Device Team] Guide To Fix Mi 5 Burn-in/Ghosting Pixels Problem - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Ποια ρομ πέρασες;
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Μπες twrp κ κάνε factory reset κ reboot to system.
Αν δεν πιάσει, ξαναπεράσε τη ρομ από το twrp.
Εναν έλεγχο αν κλείδωσε ο bootloader (link θα βρεις σε link της υπογραφής μου).
Αυτά για αρχή...
(Μάκη με πρόλαβες, αλλά σε υπέρ....κάλυψα!)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
ελεγξα και ειναι ξεκλειδωτος...μετα τι κανω?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα