Με την stable 8.5.3 που έβαλα παρατηρώ ότι όταν η φόρτιση πάει στο 100% σταματάει να φορτίζει το κινητό. Εγώ θέλω να συνεχίζει να το φορτίζει. Μπορεί να αλλάξει αυτό?
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Γιατί;
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Να πάει στο 105% δηλαδή??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H Panagiotis T21 έγραψε:
Καλημερα. Να ρωτησω ;;; Εχει βαλει κανενας aosp η τις αλλες ρομ εκτος απο miui. ;;
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Γιατί; -
Δεν έχω παρατηρήσει εγώ μεγάλη διαφορά, ακόμα και όταν το αφήνω όλη νύχτα πάνω στον φορτιστή, πάντως.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Έχω βάλει στης κοπέλας μου το Προ την προτελευταία aroma με factory reset. Αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με συνολικό κόλλημα της συσκευής ή και απλά εφαρμογών που αφήνουν το κινητό παγωμένο για χρονικό διάστημα έως και 30 δευτερόλεπτα. Επειδή το έχει σχεδόν γεματο(είναι το 32 GB) σκέφτομαι αν γίνεται να το προκαλεί αυτό. Έχω κάνει και wipes 2 φορές...
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μετέφερε όποια αρχεία δεν έχεις άμεση ανάγκη στο PC , να του δώσεις μια ανάσα.
-
Καλημερα σας... Ειμαι βουδαπεστη ταξιδακι. Και συγκρινα το κινητο με αλλα φιλων μου. Παιδια με gps ανοιχτο με 4g ολη μερα και με φωτο συνεχεια το κινητο δε κατααβαινει τπτ. Εχει 0 βαθμους. Κατι σαμσουνγκ κλεινουν κατι χαουγουει κολανε. Τεσπα αυτο που με ενδιαφερει και θελω να σας πω ειναι οτι το κινητο μας ειναι κορυφη. Βλεπω επισης φιλογς μου με το redmi note 4 , παιδια πολυ πιο "φθινιαρικο" κινητο εξωτερικα. Στο ματι δλδ καταλαβαινεις την διαφορα. Τα λεω αυτα γτ κουραστηκα να ακουω για snapdragon και οτι τα mediatek δε κανουν κ αλλα τετοια. Ευχαριστω
-
Παναγιώτη, το ξέρουμε ότι έχουμε κορυφαία συσκευή. Το πρόβλημα μας είναι ότι δεν έχει την υποστήριξη που θα έπρεπε να έχει από την xiaomi. Είναι ακατανόητο να να μην έχουμε nougat. Ή μια σοβαρή εφαρμογή για την διπλή κάμερα. Η καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Μπορώ να πω και άλλα, βαριέμαι όμως.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα