Όλα καλά δείχνουν
Άλλαξα και την μπαταρία την Παρασκευή και περιμένω να κάνει την πρώτη εβδομάδα ένα σωστό κύκλο φόρτισης.... Αλλά προς το παρόν άνετα βγάζει ημέρα και έχει 30%
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για πρωτο κυκλο μπαταριας μ φαιμεται και μενα εξαιρετικη με την καινουρια ρομ. Εδω και 6 ωρες που την εχω αλλαξει απο 100% ειμαι ακομα στο 93. Θα δουμε....
Καλημέρα στην ομάδα. Μετά από αρκετό διάστημα χρειάστηκα να ενεργοποιήσω το Usb debugging. Ενώ κάνω αποδοχή και στις τρεις προτροπές όταν γίνεται από το τηλέφωνο επεξεργασία για ενεργοποίηση μου βγάζει μήνυμα " debugging restricted". Παίζει κάτι με την 7.12.14;. Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να πάρω screen shot, γιατί εμφανίζεται για πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
Αυτό δεν έχει σχέση μόνο με την συσκευή αλλά και την γεωγραφική θέση και πως είσαι συνδεμένος στο ίντερνετ. Επίσης, το κάνουν όταν αλλάζει η έκδοση. Δοκίμασε ξανά αργότερα από wifi, το πιο πιθανό είναι να δουλέψει.
παντως, κι εγω που το εχω δοκιμασει και τον προηγουμενο μηνα, με προηγουμενη εκδοση ROM και πριν το Netflix γινει "Ελληνικο", αλλα και σημερα με την τελευταια ROM, και ΑΦΟΥ to NEtflix εχει γινει "Ελληνικο", παλι λεει οτι το Netflix App δεν ειναι συμβατο με την συσκευη σας......!!!!