Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
και υπάρχει και η δυνατότητα να κάνεις backup μέσω του mi backup μέσα στο miui.
-
Ο/H dfoust έγραψε:
μηπως να του ριξουν μια ματια οι ειδικοι? γιατι σε αλλες συσκευες λεει πιστοποιημενη και σε αλλες ΜΗ πιστοποιημενη? κι εγω την XTRV _arΩma_ 7,12,21. αλλα και στις προηγουμενες το ιδιο εκανε....!!!! -
Εγώ αυτό που ξέρω για το netflix app είναι ότι δεν υποστηρίζει συσκευές με root και συσκευές με ξεκλείδωτο bootloader. Στο δικό μου δεν το εμφανίζει στο play store και εγκατέστησα το apk του και παίζει κανονικά αλλά δεν έχω δει να κάνει αναβάθμιση.
-
Επειδή το κοίταξα, το πιστοποιημενη ή μη πιστοποιημενη συσκευή που εμφανίζεται στο playstore δεν έχει καμία σχέση με την ρομ ή το root ή οτιδήποτε άλλο. Έχει σχέση με τι αν έχει πιστοποιηθεί από την Google η συσκευή, για συμβατότητα με το Android και αυτό είναι καθαρά θέμα κατασκευαστή. Και για συσκευές σαν την δική μας που δεν προορίζονται για χρήση εκτός Κίνας, είναι σχεδόν φυσιολογικό να μην είναι πιστοποιημενη.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Επειδή το κοίταξα, το πιστοποιημενη ή μη πιστοποιημενη συσκευή που εμφανίζεται στο playstore δεν έχει καμία σχέση με την ρομ ή το root ή οτιδήποτε άλλο. Έχει σχέση με τι αν έχει πιστοποιηθεί από την Google η συσκευή, για συμβατότητα με το Android και αυτό είναι καθαρά θέμα κατασκευαστή. Και για συσκευές σαν την δική μας που δεν προορίζονται για χρήση εκτός Κίνας, είναι σχεδόν φυσιολογικό να μην είναι πιστοποιημενη.
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα!
Θέλω να ρωτήσω έχει καταφέρει κανείς να κάνει το magisk να δουλέψει και αν ναι πως? Εχω την τελευταία aroma και στο script εγκατάστασης επιλέγω να το περάσει με βγάζει root αλλά το hide δεν δουλεύει για εφαρμογές όπως το PayPal και το winbank της Πειραιώς.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H miltoskartalas έγραψε:
Νομίζω είσαι λάθος, έχω αλλάξει δυο χιαομι συσκευές και μια jiayu με πολλές ρομ κτλ δεν είχα κανένα θέμα
device certification status
Όπως έγραψα πριν, κάποιες συσκευές είναι πιστοποιημενες, και κάποιες όχι. Είναι επιλογή του κατασκευαστή αυτό. Δεν σημαίνει ότι έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Καλησπερα, φοραω την αρωμα dev 7.12.21 και απο τοτε που εχω αγορασει το κινητο εχω πολυ χαμηλο ηχο στο ακουστικο μου, δηλαδη οταν ειμαι εξω, σε κοσμο φασαρια κτλ, δυσκολα ακουω τον συνομιλητη μου.
Καμια ιδεα πως να την αυξησω;
Ειμαι ροοτ -
Ο/H gdy190 έγραψε:
Εγώ αυτό που ξέρω για το netflix app είναι ότι δεν υποστηρίζει συσκευές με root και συσκευές με ξεκλείδωτο bootloader. Στο δικό μου δεν το εμφανίζει στο play store και εγκατέστησα το apk του και παίζει κανονικά αλλά δεν έχω δει να κάνει αναβάθμιση.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Και εγώ σου είπα ότι δεν έχει καμία απολύτως σημασία και δεν επηρεάζει τίποτα αυτό. Αν έχεις ελεύθερο χρόνο και όρεξη, και θες να μάθεις γιατί, καλή τύχη. Πες μας και εμάς τι έγινε, αν βγάλεις άκρη.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα