Ππππππσσσσσσς,τι λες τώρα. Έσκασε MIUI 9.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Ο/H vasileios13 έγραψε:
Ππππππσσσσσσς,τι λες τώρα. Έσκασε MIUI 9.
-
-
Ο/H cabdik έγραψε:
σας αναφερει ο dfoust οτι εχει rooted συσκευη, που και πιστοποιημενη βγαινει απο την Goοgle (εχει και το Screen πιο πανω), και το Netflix λειτουργει κανονικα....... και δεν αναρωτιεστε πως γινεται αυτο ?
αυτο ψαχνουμε να δουμε.....
ποια ROM εχεις βρε dfoust?
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα σε όλη την παρέα. Λιγο πριν τελειώσει η χρονιά αυτή η τόσο άσχημη για την γενική κοινωνική και οικονομική κατάσταση , υπήρξε μια εξαίρεση. Η λειτουργία της ομάδας miui xiaomi Ελλάδας.
Παρόλα αυτά θέλω να επισημάνω και στην τελευταία έκδοση xtrv ότι τουλάχιστον στην δική μου συσκευή εξακολουθούν να μην ανταποκρίνονται:
1. η επικοινωνία μέσω wifi μέσω router
2. H λειτουργία usb debugging
3. Η λειτουργία google earth -
Θα σου πρότεινα μια καθαρή εγκατάσταση, αν συνεχίσει να έχει προβλήματα η συσκευή σου πιθανότατα δεν θα είναι θέμα software. Το έχεις δοκιμάσει;
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ έκανα μια παράλειψη. Όταν λέω ότι δεν επικοινωνει μεσω wifi και router , εννοω με smart τηλεοραση. Δεύτερο επειδή έχω κάποια λόξα και το τελευταιο διάστημα και ερκετό χρόνο τις τελευταίες xtrv δεν τις κάνω update στην προηγούμενη αλλά καθαρή εγκατάσταση. Άρα μάλλον είναι κάπου αλλού το πρόβλημα. Επειδή σε stable δεν έχω αυτά τα προβλήματα ενδεχομένως να είναι προβλημα κάποιου τμήματος του Hardware. Παράδειγμα τα δύο απο τα τέσσερα προγράμματα για τοπογράφους μηχανικούς κολάνε στην stable ενω με την δική μας δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα.
-
Μου φαίνεται πως το πρόβλημα έχει όνομα και λέγεται.. Mediatek.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Μου φαίνεται πως το πρόβλημα έχει όνομα και λέγεται.. Mediatek.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Έχεις δίκιο και εσύ, και η xiaomi και η mediatek.. Το κακό από όλο αυτό είναι ότι αυτοί που χάνουν δυστυχώς είμαστε εμείς, οι κάτοχοι αυτής της συσκευής. Που κατά τα άλλα, δεν έχει σχέση με την σειρά redmi σε ποιότητα κατασκευής και απόδοση..
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Έχεις δίκιο και εσύ, και η xiaomi και η mediatek.. Το κακό από όλο αυτό είναι ότι αυτοί που χάνουν δυστυχώς είμαστε εμείς, οι κάτοχοι αυτής της συσκευής. Που κατά τα άλλα, δεν έχει σχέση με την σειρά redmi σε ποιότητα κατασκευής και απόδοση..
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ας ελπίσουμε ότι από την επόμενη "φουρνιά" συσκευών του 2018 θα είναι τα πράγματα καλύτερα. Βλέπω θετικές κινήσεις πάντως με τις συνεργασίες με HMD, με Google (A1), χρησιμοποιώντας οθόνες Samsung και "προσεκτική" είσοδο σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Για να δούμε τι θα γίνει..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα