Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

• @cabdik Είσαι σίγουρος αδερφέ ότι έχεις Χ25? Αυτό είναι το συνηθισμένο νούμερο που βγάζει ο Χ20 που έχει το Redmi pro 3/32..
      Για μεγαλύτερο αποτέλεσμα στην μέτρηση δοκίμασε ξανά με φορτισμένο κινητό, σε λειτουργία πτήσης μετά από επανεκκίνηση. Άστο λίγο να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου μετά την φόρτιση, επίσης.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Ο/H Alex_MLT έγραψε:

@cabdik Είσαι σίγουρος αδερφέ ότι έχεις Χ25? Αυτό είναι το συνηθισμένο νούμερο που βγάζει ο Χ20 που έχει το Redmi pro 3/32..
      Για μεγαλύτερο αποτέλεσμα στην μέτρηση δοκίμασε ξανά με φορτισμένο κινητό, σε λειτουργία πτήσης μετά από επανεκκίνηση. Άστο λίγο να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου μετά την φόρτιση, επίσης.
      ... Και σε θερμοκρασία υπογείου μη σου πω! :lol: :lol: :thumbup:
    • Με το μαλακό όμως, γιατί τα καμάρια μας είναι ευαισθητουλια και στην υγρασία.
      Το ξέρω αυτό από πρώτο χέρι. :/

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Διαφήμιση
    • AA OK. εχεις δικιο..!! ετσι εξηγειται...... τον Χ20 εχω...!!! ειπα κι εγω...!!!!
    • Δεν τρέχει και τίποτα.. ο Χ25 απλά ένας υπερχρονισμενος Χ20 είναι. Μόλις ζεσταθεί, βρίσκεται στα ίδια και χειρότερα επίπεδα με τον Χ20,το throttling πάει σύννεφο.. Ειδικά το καλοκαίρι.

• Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

Διαβάζω για προβλήματα υγρασίας και θερμοκρασίας στο Redmi pro και κοιτάω και ξανακοιτάω το δικό μου. Redmi pro 4Gb and 128gb ram. Από αυτά τα προβλήματα που γίνεται αναφορά δεν γνωρίζω κανένα. Λέτε να έχει γίνει ειδική κατασκευή;

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Μπορεί ο Κινέζος που συναρμολογησε
      το δικό σου να ήταν μερακλής και να έκανε καλύτερη δουλειά. :lol:

Σοβαρά τώρα, έχουν περάσει 5 από τα χέρια μου, τα 2 τελευταία όπως και το δικό μου που είχαν συναρμολογηθει Δεκέμβριο του 16 όπως έγραφε το κουτί, είχαν καλύτερη αίσθηση στο χέρι και κανένα απολύτως τρίξιμο ούτε στα κουμπιά ούτε πουθενά. Παλιότερα, είχαν θεματακια αυτά που είχα πιάσει στα χέρια μου και από τις 2 μικρότερες εκδόσεις. Δεν έχω δει από κοντά το 4/128 όμως.

• Διαφήμιση

Το πρώτο μου τηλ ήταν το Redmi 3, αυτό το πήρα Γενάρη 2017 με ημερομηνία παραγωγής Σεπτεμβρίου 2016. Το Redmi Pro δεν μοιάζει για κατηγορία Redmi. Ένας από τους λόγους που ενδεχομένως σταμάτησε η παραγωγή του ήταν η σημαντικά αναβαθμισμενη κατασκευή του. Η μη αναβάθμιση λειτουργικού Google έχει να κάνει με πρόβλημα της εταιρείας με τους προγραμματιστες που σταμάτησε την συνεργασία. Οι Ινδοί ανακοίνωσαν ότι είναι έτοιμοι να δώσουν αναβάθμιση με αντίτιμο

• Είχα τη μαϊμού rom από όταν μου ήρθε και για ένα χρόνο και πραγματικά εδώ και 2 μήνες που έχω βάλει την xtrv aroma 7.10.19 beta μπορώ να πω ότι είδα άλλο τηλέφωνο.
      Μόνο θέμα η μπαταρία που τελειώνει πολύ γρήγορα.
      Αυτό όμως που είδα στο Mi max 2 με miui 9 και μου άρεσε πολύ ήταν το multitasking. Υπάρχει rom που να το έχει και για το redmi pro;. Γενικά αξίζει να πάω σε νέα rom, τελευταία η εφαρμογή του Facebook κρασαρει συνεχώς.
      Σας ευχαριστώ.

Καλησπέρα παιδιά. . Έχω περασμένη πολύ παλιά xtrv rom (7.3.23). Τι ενέργειες κάνω τώρα για να περάσω την τελευταία. . Ευχαριστώ

Λόγου ότι είναι λίγο παλιά καλύτερα να πας με factory reset και μετά να την περασεις

Redmi Note 3 pro
      Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης

• Διαφήμιση

Έκανα χωρίς factory reset και προς παρόν όλα καλά . .αισθητά ποιο γρήγορο . .Επίσης και η εγκατάσταση έγινε σχετικά γρήγορα. Τι να πω; Μακάρι να πάνε όλα καλά. ..