Τι να πάει άσχημα βρε. Καλοδούλευτο.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούδλδ..?? για καν το πιο λιανα......!!!!Ο/H dhmlaz έγραψε:
Οι Ινδοί ανακοίνωσαν ότι είναι έτοιμοι να δώσουν αναβάθμιση με αντίτιμο
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εταιρεία που ειδικεύεται σε επεξεργαστές της mediatek έχει ανακοινώσει ότι έχει φτάσει σε συνενόηση με την mediatek για την παραπέρα ανάπτυξη λογισμικού που θα δίνει την δυνατότητα σε οποιαδήποτε κινέζικη συσκευή που κυκλοφόρησε με τέτοιο επεξεργαστή από το 2014 και μετά να αναβαθμιστεί σε νεότερη έκδοση Google, αλλά και άλλων λειτουργικών συστημάτων με χρήματα. Ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει κόστοςΟ/H cabdik έγραψε:
δλδ..?? για καν το πιο λιανα......!!!!Ο/H dhmlaz έγραψε:
Οι Ινδοί ανακοίνωσαν ότι είναι έτοιμοι να δώσουν αναβάθμιση με αντίτιμο
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με το factory reset είσαι κομπλέ, πάρε πριν και ένα backup στο twrp γιά κάθε ενδεχόμενο....Ο/H rocketking85 έγραψε:
Καλημέρα και καλή χρονιά! Έχω xtrv stable 8.5.3.0
Τι προτείνετε; stable aroma, xtrv ή dev?
Από xtrv stable σε aroma dev θέλει factory reset, flash και μετά wipe delvik cache?
Να προτιμήσω την arΩma dev δηλαδή;Ο/H geotzia έγραψε:
Με το factory reset είσαι κομπλέ, πάρε πριν και ένα backup στο twrp γιά κάθε ενδεχόμενο....Ο/H rocketking85 έγραψε:
Καλημέρα και καλή χρονιά! Έχω xtrv stable 8.5.3.0
Τι προτείνετε; stable aroma, xtrv ή dev?
Από xtrv stable σε aroma dev θέλει factory reset, flash και μετά wipe delvik cache?
Κάνεις το factory reset με το twrp και μετά πίσω -πίσω και install την ρομ που θέλεις.Στα υπ'όψιν θα πρέπει να το ξανασετάρεις από την αρχή το τηλέφωνο!!Ο/H malliaros έγραψε:
Καλημέρα και καλή χρονιά! Επειδή μου βγάζει κάποια θέματα το κινητό και θέλω να τα λύσω, θέλω να ξαναεγκαταστησω την ίδια ρομ που "φοράω", αλλά με factory reset! Υπάρχει κάποιος οδηγός; 8.5.3.0 stable έκδοση
Εγώ έχω την arΩma stable και είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής...άλλα παιδιά πάλι δεν είναι με stable , θεωρουν την dev καλύτερη...Ο/H rocketking85 έγραψε:
Να προτιμήσω την arΩma dev δηλαδή;
Ρε παιδιά εγώ δεν το είδα αυτό...Ο/H Panagiotis T21 έγραψε:
Ειδικα στην μπαταρία είναι μέρα με νύχτα.