Αν δεν το έχεις ξανά κάνει μην το επιχειρήσεις μην κάνεις καμιά ζημιά, εύκολο είναι αλλά......... Εγώ την μπαταρία την ζύγισα σε Φαρμακείο με ζυγαριά υψηλής ακριβείας, αν δεν βιάζεσαι και δεν έχεις αγοράσει ακόμη μπαταρία, περίμενε καμιά βδομάδα πιθανόν βρήκα πηγή με official μπαταρίες από μεγάλο κατάστημα που από τα λεγόμενα του προμηθεύει την Info Quest ανέμενε λίγο την Δευτέρα βάζω την παραγγελία (δεν πουλάνε λιανικής την παίρνω μέσω ενδιαμέσου). Όταν με το καλό την παραλάβω θα βγάλω και φωτογραφίες από την ζύγιση. Σου απάντησα ότι η official ήταν 40,0 gram και η υποτίθεται η καινούργια ήταν 29,5 gramΟ/H katsim έγραψε:
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Μολις ζυγισα αυτη που πήρα και ειναι 54γρ...
-
OffTopicείμαστε εκτός θέματος ίσως να κάνουμε ξεχωριστό νήμα για της μπαταρίες δεν ξέρω αν υπάρχει κιόλας, λοιπόν πιο ασφαλές συμπέρασμα θα βγάλεις όταν ζυγιστει και η official και έχει τα ίδια gram
-
Καλημέρα στην παρέα! Έχω ένα θεματακι με δύο προεκτάσεις! Περνάω αρχεία στο κινητό από μια σειρά που βλέπω.
Ο ένας τρόπος είναι μέσω airdroid καταφέρνω να περάσω 1 επεισόδιο (περίπου 1,5gb) και αυτό μόνο αν κρατάω την οθόνη ανοιχτή αλλιώς σταματάει το ανέβασμα ενώ έχω κλείσει την εξοικονόμηση μπαταρίας.
Λέω οκ θα τα περάσω με καλώδιο είτε στην εσωτερική μνήμη είτε στην SD (σημείωση το airdroid δεν μπορεί να γράψει κατευθείαν στην SD) και με καλώδιο είτε σε Linux pc είτε σε windows κάθε μα κάθε φορά καταλήγει μετά από λίγο να κάνει reboot το κινητό από μόνο του!
Έχω ενεργοποιημένη την επιλογή για usb debugging να φταίει αυτό?
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Στην τελευταία ρομ έχει διορθωθεί το πρόβλημα με το ράδιο. Γνωρίζει κάνεις πως γίνεται στο Netflix μετα από κάθε αναβάθμιση της ρομ να μη χάνονται οι ταινίες που κατεβάζουμε;
-
Δεν έχω κατεβάσει κάτι από Netflix ακόμα στο κινητό. Θα το δοκιμάσω αυτό για να δω αν θα συμβεί και σε εμένα. Δεν βλέπω κάποιο λόγο όμως γιατί να γίνεται αυτό. Τα data σε όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ είναι οκ μετά τις εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις, δεν έχω χάσει ποτέ τίποτα.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H pellastores έγραψε:
Στην τελευταία ρομ έχει διορθωθεί το πρόβλημα με το ράδιο. Γνωρίζει κάνεις πως γίνεται στο Netflix μετα από κάθε αναβάθμιση της ρομ να μη χάνονται οι ταινίες που κατεβάζουμε;
-
Για να μη ξοδεύω mb αν θέλω να δω καμία ταινία. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμο wifi.
-
Και σε εμένα μερικές φορές μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα ή εφαρμογή του Netflix κατά καιρούς, είχα απενεργοποιησει τις αυτόματες ενημερώσεις ώσπου να βεβαιωθώ ότι λύθηκε το πρόβλημα. Δες αν μπορείς να περάσεις κάποια παλιότερη έκδοση της εφαρμογής και ξαναδοκίμασε..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα