Τι δεν εχει;Ο/H stchr75 έγραψε:
Δυστυχώς όμως δεν εχει 3.5mm το Note 3 αλλιώς θα το είχα χτυπήσειΟ/H demakhs έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Ο/H Panagiotis T21 έγραψε:
Ο/H stchr75 έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
To VoLTE,χρειάζεται να είναι ενεργό? Κάνει όντως δουλεια?
-
Εγώ πάντως το έχω απενεργοποιησει. Κάποιες φορές μου έκανε κοψίματα ή αλλοίωση στον ήχο.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Καλησπερα. Γνωριζει κανεις αν στο κινητο μας παιζει η google camera hdr+?
-
To hdr+ port δεν παίζει σε mediatek επεξεργαστές.
-
Παιδιά με την τελευταια dev που πέρασα την Παρασκευή έχει μεγάλο battery drain. Έπεσα για ύπνο 2 με 100% μπαταρία και σήμερα 10 που ξύπνησα είχε πάει 85%. Χωρίς να τρέχει τίποτα και χωρίς να αλλάξω κάποια ρύθμιση. Με τις προηγούμενες ρομ έχανε περίπου 5%, μόνο το WiFi είναι ανοιχτό που δεν το κλείνω ποτέ.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Εγώ το άφησα σε λειτουργία πτήσης στο 50% και το πρωί ήταν 47%. Με την προηγούμενη με το ζόρι να έχανε 1%... Ας είναι καλά το power bank μου..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Γεια σας. Έχω το Redmi pro με Miui 8.3 by xiaomi.eu 7.5.25|beta
Το μόνο πρόβλημα είναι το ότι το bluetooth δεν δουλεύει σωστά. Δηλαδή μου αποσυνδέει το ακουστικό. Θέλω να κάνω αναβάθμιση. Ξέρετε αν υπάρχει καμιά καινούρια μετά από αυτήν σε eu να την κάνω χωρίς να σβηστούν όλα; Αν δεν υπάρχει άλλη αναβάθμιση που να λύνει το πρόβλημα και πρέπει να γίνει από την αρχή, μπορώ να βάλω την 9 stable? Αν ναι πια διαδικασία να ακολουθήσω;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ναι, δοκίμασε το. Αν δεις θέματα πρέπει να κάνεις fr. Συνήθως δεν χρειάζεται... Κάνε μόνο wipe τα cache.Ο/H Christoforos? έγραψε:
Γεια σας. Έχω το Redmi pro με Miui 8.3 by xiaomi.eu 7.5.25|beta
Το μόνο πρόβλημα είναι το ότι το bluetooth δεν δουλεύει σωστά. Δηλαδή μου αποσυνδέει το ακουστικό. Θέλω να κάνω αναβάθμιση. Ξέρετε αν υπάρχει καμιά καινούρια μετά από αυτήν σε eu να την κάνω χωρίς να σβηστούν όλα; Αν δεν υπάρχει άλλη αναβάθμιση που να λύνει το πρόβλημα και πρέπει να γίνει από την αρχή, μπορώ να βάλω την 9 stable? Αν ναι πια διαδικασία να ακολουθήσω;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα