Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Αλλά για να καταλάβω καλύτερα... Αν κατεβάσω δηλαδή την 9 από το xiaomi.eu και κάνω την αναβάθμιση δεν θα χάσω τίποτα; Αν είναι λέω να δοκιμάσω πρώτα αυτό. Αν δεν λειτουργήσει και πολύ σωστά λέω μετά να πάω στην λύση της επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Μεγάλη πιθανότητα να δουλεύει χωρίς factory reset δοκίμασε και βλέπεις, πάρε όμως backup ότι χρειάζεται από το κινητό να μην χάσεις τίποτα.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
MIUI 9.3 - 8.1.11 V2 | Xiaomi European Community & Store
Αυτήν εδώ βάλε, με την τελευταια υπάρχει θέμα με την μπαταρία.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H dfoust έγραψε:
MIUI 9.3 - 8.1.11 V2 | Xiaomi European Community & Store
Αυτήν εδώ βάλε, με την τελευταια υπάρχει θέμα με την μπαταρία.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια ακόμη ερώτηση. Γιατί δεν μπορώ να κάνω συγχώνευση κλήσεων; Το δοκίμασα και σε κάποιου φίλου το note και δεν έκανε. Γενικά τα xiaomi δεν μπορούν να το κάνουν; -
-
είναι όπως και με τις διπλότυπες επαφές, συγχώνευση...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις σου είναι όχι, όχι και..όχι.
Δεν παίζει σε mediatek, δεν υποστηρίζει (ακόμα) διπλό setup και άρα δεν θα δουλέψει στο κινητό σου.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Αυτό παιδιά τι ακριβώς κάνει; πρέπει να είναι ανοιχτό ή κλειστό.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην George Kaggelaris: Υπερμεγέθες συνημμένο ().
-
Όταν το έχεις ενεργό, το σύστημα καταλαβαίνει ότι εκείνη τη χρονική περίοδο κοιμάσαι και περιορίζει τη χρήση του GPS, τα δεδομένα κινητής, το ασύρματο δίκτυο και τις ειδοποιήσεις.
Καλύτερα άστο απενεργοποιημένο -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα