Δευτερη ερωτηση. Εχει εδω και κανενα μηνα στο κινητο μου εμφανιζεται ενα μηνυμα σχετκα με την διαχείριση της sd card (επισυνάπτω φωτο). Εχει κανεις καμια ιδεα για το πως απαλείφεται???? Ευχαριστω πολυ.
Δευτερη ερωτηση. Εχει εδω και κανενα μηνα στο κινητο μου εμφανιζεται ενα μηνυμα σχετκα με την διαχείριση της sd card (επισυνάπτω φωτο). Εχει κανεις καμια ιδεα για το πως απαλείφεται???? Ευχαριστω πολυ.
Θα πατήσεις επάνω στο μήνυμα και θα σε πάει στις ειδοποίησης της εφαρμογής από on βάλε το of.
Γεια σας παιδιά έχει έρθει στα χέρια μου ένα Redmi pro ενός φίλου με MIUI 8.3 by xiaomi-miui.gr XTRV- 7.4.6|Beta τι έκδοση ROM πρέπει να του περάσω (το beta με μπερδεύει) stable ή developer ;
ευχαριστώ.
Η ROMXTRV- 7.4.6|Beta που φοράει τώρα ειναι σε android 6.0 υπάρχει άλλος τρόπος να περαστεί η νέα ROM ( 8.2.1 ) δεν γράφει αν είναι android 7.0 η κάτι άλλο. Ευχαριστώ και συγνώμη για το ζάλισμα.
Αν παρουσιαστούν πρόβληματα λόγω αναβάθμισης από miui 8 σε 9 θα χρειαστεί να κάνεις factory reset. Κράτησε backup για παν ενδεχόμενο μέσα από το twrp τα boot, system, data καθώς και ένα backup τις εφαρμογές από το miui backup.
Καλησπέρα στην ομαδαρα
Είμαι ευχαριστημένος από την ρομ που έχω, 7.11.30,κ δεν θέλω να αλλάξω προς το παρόν. Αλλά έχει αρχίζει να παρουσιάζει κολλήματα, την έχω καιρό. Με ποιο τρόπο μπορώ να την φρεσκάρω λίγο να επανέλθει καλύτερα?