Το MIUI Optimization το έχουμε στο On ή Off?
Ξέρουμε τις διαφορές; Ευχαριστώ.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜερικες πληροφοριες μπορεις να εχεις σε ενα ηδη απαντημενο topic για αυτην την επιλογη: miui optimizationΟ/H vasileios13 έγραψε:
Το MIUI Optimization το έχουμε στο On ή Off?
Καλησπερα και πάλι.Ο/H Alexander έγραψε:
Καλημερα.
Πριν 6 περίπου μήνες αγόρασα και εγω το redmi pro απο κατάστημα στην Ελλάδα που μου είχατε προτείνει.
Την rom την δικιά σας μου την ειχε προ εγκαταστήσει το ίδιο το κατάστημά και το μοναδικό σοβαρό προβλημα που αντιμετώπιζα ηταν η διάρκεια της μπαταρίας.
Χθες ομως ξαφνικά μολις δεχόμουν κλήση η συσκευή εκλεινε.
Ψάχνοντας την συσκευή παρατήρησα οτι εχει φουσκώσει και εχει παραμορφωθεί.
Μιλώντας με το κατάστημα μου ειπε οτι εχει φουσκώσει η μπαταρία και να μας το στείλεις άμεσα μιας και ειναι και επικίνδυνο να σκάσει.
Να πω οτι περα απο τηλέφωνα και mail δεν ταλαιπωρούσα την συσκευή και δεν εκανα καμια ιδιαίτερη χρίση μιας και η μπαταρία δεν ηταν για πολλά πολλά.
Επίσης με ενημέρωσε οτι η εγγύηση της μπαταρίας εχει διάρκεια μολις 6 μήνες και δεν ξερει αν μου καλύψει και την ιδια συσκευή που εχει παραμορφωθεί. Ισως να την επαναφέρει αλλάζοντας μονο μπαταρία...ι να πω;
Εχει συμβει σε εσάς κατι αντιστοιχο;
Ευχαριστώ.
Αυτό που λες μάλλον, δεν ξέρω εάν κάτι τέτοιο το καλύπτει εγγύηση, θα πρέπει να το δει το κατάστημα που το αγόρασεςΟ/H Alexander έγραψε:
Πως μπορεί να ραγίσει εσωτερικά το digitizer χωρις να χτυπηθεί η συσκευή; Παίζει με το φούσκωμα της συσκευής πριν την αλλαγη μπαταρίας να ειχε δημιουργήσει το κρακ και με την αύξηση θερμοκρασίας να έσκασε;;
Εντύπωση μου κάνει....μαλλον έπεσα στην περίεργη συσκευή.
Καλημερα. Και να το δει δεν εχει οθονη. Θα πρεπει να το στείλει Κινα για επισκευή και αντε γεια. Ειναι μου ειπαν μια συσκευη που δεν βοηθήθηκε καθόλου στην Ελλαδα απο την xiaomi και δεν υπάρχουν ανταλλακτικα. Τωρα εγω γιατι στο διαδίκτυο βρίσκω 10αδες οθόνες δεν ξερω. Θα το παω εδω κάπου για αλλαγη. Κριμα και το ειχα σε εκτίμηση το συγκεκριμενο κατάστημα.Ο/H NasDriver έγραψε:
Αυτό που λες μάλλον, δεν ξέρω εάν κάτι τέτοιο το καλύπτει εγγύηση, θα πρέπει να το δει το κατάστημα που το αγόρασεςΟ/H Alexander έγραψε:
Πως μπορεί να ραγίσει εσωτερικά το digitizer χωρις να χτυπηθεί η συσκευή; Παίζει με το φούσκωμα της συσκευής πριν την αλλαγη μπαταρίας να ειχε δημιουργήσει το κρακ και με την αύξηση θερμοκρασίας να έσκασε;;
Εντύπωση μου κάνει....μαλλον έπεσα στην περίεργη συσκευή.