Άκου τι κάνω εγώ σε Stable κινέζικη.Ο/H mixalisf έγραψε:
Βάζω "Turn off MIUI optimization " - reboot - κατέβασμα εφαρμογών και μετά πάλι "MIUI optimization" στο ΟΝ!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΆκου τι κάνω εγώ σε Stable κινέζικη.Ο/H mixalisf έγραψε:
Ο/H vasileios13 έγραψε:
Άκου τι κάνω εγώ σε Stable κινέζικη.Βάζω "Turn off MIUI optimization " - reboot - κατέβασμα εφαρμογών και μετά πάλι "MIUI optimization" στο ΟΝ!Ο/H mixalisf έγραψε:
Developer options,κάτω-κάτω.Ο/H mixalisf έγραψε:
Θα το εκτιμούσα πολύ αν ήσουν ποιο επεξηγηματικός.Ο/H vasileios13 έγραψε:
Άκου τι κάνω εγώ σε Stable κινέζικη.Βάζω "Turn off MIUI optimization " - reboot - κατέβασμα εφαρμογών και μετά πάλι "MIUI optimization" στο ΟΝ!Ο/H mixalisf έγραψε:
Είναι στις ρυθμίσεις αυτα? Που ακριβώς ?
Να πω ότι χρησιμοποιώ τον nova launcher και την Eλληνική xtrvaroma 8.3.22
Σε ευχαριστώ!
Έχουν ακουστεί προβλήματα για αυτή που ήδη έχω?Ο/H dfoust έγραψε:
Δοκίμασε development η τελευταία έκδοση είναι πολύ πολύ καλή.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελικά δεν έφυγα απο την xiaomi και αγόρασα το Redmi Note 5A Prime. Για τα 110€ πραγματικα η συσκευή ειναι εξαιρετική.Ο/H Alexander έγραψε:
Υποθεση εκανα. Δεν μπορω να ξερω τι επαθε. Στα χερια το κρατουσα και εβγαζα φωτο και βιντεο μεχρι που εσβησε η οθονη. Μετα απο λιγο ειδα τις ρογμες. Τσπ το θεμα ειναι οτι το κοστος πανω κατω θα ειναι στο 100αρικο. Αξιζει; Γενικα ηταν πολυ καλη συσκευη.Ο/H geoanto555 έγραψε:
Αυτο που βλέπω στην πρώτη φώτο δεν φαίνεται να έχει σχέση με το φούσκωμα μπαταρίας.Αν είχε σχέση θα στο έβγαζε από τοτε και όχι μετά απο τόσο καιρό.Αυτό λέει η λογΟ/H Alexander έγραψε:
Στην πρωτη φωτογραφια φαίνεται η ρωγμή