Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
To redmi pro φιλαράκια μετά από την αντικατάσταση (σε λίγο καιρό) θα γίνει ένα καταπληκτικό ..τηλεκοντρόλ για τις tv και τα αιρκοντίσιον του σπιτιού.. καθώς και για όλες τις xiaomi έξυπνες συσκευές,λάμπες, ρούτερ κτλ που έχω. Μια χαρούλα.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Είναι κανένας σε stable που να έβαλε την καινούργια 9.5 να πει εντυπώσεις;; ταχύτητα, μπαταρία.
-
-
Ο/H dfoust έγραψε:
Είναι κανένας σε stable που να έβαλε την καινούργια 9.5 να πει εντυπώσεις;; ταχύτητα, μπαταρία.
-
Καλησπέρα. Καλή Ανάσταση σε όλους!
Μια ερώτηση. Ειχα την aroma xtrv 8.3.22 ( πριν από αυτή την προηγούμενη xtrv κ.ο.κ) , έκανα factory reset και έβαλα την καινούργια stable 9.5 για να την δοκιμάσω .
Δεν είχα περάσει ποτέ ξανά stable από τότε μου έγινα μέλος της κοινότητας.
Θέλω να ξαναπάω σε xtrv και να βάλω την νεα 8.3.29.
Πρέπει να ξανακάνω factory reset η αρκούν τα δυο βασικά wipes?
Είναι κόπος να ξαναστήνω το τηλέφωνο από την αρχή με όλες τις εφαρμογές με τις ρυθμίσεις και τα δεδομένα τους .
Επίσης , αν το γνωρίζει κανείς, εδώ και μερικά φλασαρισματα ρομ , νομίζω από την πρώτη που πέρασα με aroma , μετα το φλασάρισμα δεν μπουτάρει. Οσο και να περιμένω παραμένει στην οθόνη me το σήμα mi . Περιμένω και πάνω από μίση ώρα και δεν..
Μπουτάρει μόνο όταν κρατήσω πατημένατα power buttonκαι home . Κανω κατι λάθος; -
Σίγουρα θέλεις factory reset για να πας από stable σε dev και ανάποδα.
Ελληνικός οδηγός αλλαγής της Ελληνικής GTV Rom από Stable->Dev και από Dev->Stable
Όσον αφορά το άλλο που αναφέρεις δοκίμασε να περάσεις την απλή xtrv αν δεν χρησιμοποιείς τα καλουδια της άρωμα. Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος αν θέλεις συγκεκριμένη απάντηση.
Καλή Ανάσταση. -
Αν εχεις κανει backup με το twrp στην ρομ που ειχες κανε restore με factory reset και μετά πέρνα απο πάνω με απλα wipe την τελευταία αναβάθμιση....Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Δυστυχώς δεν είχα κρατήσει backup . Έχω παλιότερα αλλά θα κάνω την εγκατάσταση από την αρχή. Λόγω των ημερών χρόνος υπάρχει
Για τον φίλο που ζήτησε να γίνω πιο συγκεκριμένος, νομίζω η διατύπωση του προβλήματος μου ήταν υπερ του δέοντος περιγραφική. Τι άλλο να γράψω πλην του προαναφερθέντος ότι δεν μπουτάρει η συσκευή μετα από κάθε πλασάρισμα ρομ αλλα παραμένει ι στην οθόνη με το σήμα της mi;
Anyway.. Καλη ανάσταση σε όλους -
-
-
Ο/H dfoust έγραψε:
Έχω δοκιμάσει να βάλει και developer και stable, αλλά προτιμώ τις stable καθώς βαριέμαι τα βάλε/βγάλε και τα στησίματα καθώς θέλω πάντα να κάνω fr πριν βάλω το οτιδήποτε!
Ερχόμενος λοιπόν από stable 8άρα και stable 9.2, η 9.5 είναι πιο smooth από οτιδήποτε έχω δοκιμάσει.
Η ταχύτητα του είναι ένα κλικ πιο πάνω από την 9.2 και η μπαταρία είναι στα ίδια ανεκτά και αξιοπρεπή επίπεδα (μια μέρα με άνεση και ανοιχτά όλα).
Αν κάποιος χρησιμοποιεί stable και όχι developer, την βάζει με κλειστά τα μάτια.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα