Ξαφνικά παρατηρώ διχρωμία στην οθόνη. Στο λευκό φόντο..... Αχνοφαίνεται με ροζ χρώμα εικονίδια κ άλλα. (δεν περνάει καλά στην φώτο η εικόνα)
Γκοστινγκ λέγεται και το παρουσιάζουν οι αμολεντ οθόνες,από διαφημίσεις ή από λογότυπα όπως αυτό της google,messenger κτλ τα οποία μπορείς να δεις,ας πούμε εκεί που αχνοφαινεται ροζ αν κοιτάξεις καλά μπορεί να δεις το G.
Καλησπέρα έχω ένα θέμα με την τελευταία xtrv 8.4.13, όταν είναι ενεργοποιημένο το μι κλαουντ δεν μ'αφηνει να ανοίξω τις κλήσεις και τις επαφές.
Έχω ξανακατεβασει την Ρομ και κάθε φορά πριν την περάσω πρώτα περνάω την αντίστοιχη fastboot rom και μετά περνάω πάλι από την αρχή την Ρομ με όλα τα wipe cache και τα σχετικά.
Γνωρίζει κανείς εάν έχει πρόβλημα το σύστημα με τους server του mi cloud backup;
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχω διαβασει καποιους οδηγους για την εγκατασταση της ελληνικης ρομ απλα εκανα το ποστ για να δω και ποια ρομ να βαλω αλλα και να εχω τον οδηγο σιγουρο απο εσας που ξερετε.
Καλησπέρα. Δεν μπουταρει η συσκευη μου, το παταω να ανοιξει, ειτε συνδεδεμενο στη φορτιση, ειτε οχι, και δεν προχωραει περα απο τη μαυρη οθονη που γραφει ΜΙ, εχω τη κινεζικη ρομ, δεν μπαινει ουτε σε recovery με το power και το volume up. Τι κανω??