Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

• Καλησπερα σας. Μετα απο 15 μηνες αρχισε στο κινητο να φαινεται το burn-in στην οθονη πανω στην μπαρα των notification.
      Δεν με πειραζει πολυ, ειμαι λατρης των OLED, και εξαλου παντα τα γουστα μου σε themes και novalauncher ειναι oled black/dark οποτε μονο οταν μπαινει ενα app σε full screen με ασπρο background ειναι λιγο εμφανες. Το κινητο παει σφαιρα με την XTRV 9.2.1.0, μπαταρια super, οποτε για τις δικιες μου αναγκες δεν βρισκω λογο να πειραματιζομαι με updates μεχρι τον Ιουνιο που θα βγει το major update.
      Λογω ομως κυριως του Marshmallow και λιγο του burn-in, εκανα μια μικρη ερευνα για το τι εχει βγει προσφατα η προκειται να βγει φετος.

Παρατηρηρησα λοιπον οτι κινητο του 2018 με bezel-less OLED, χωρις notch ομως, δεν υπαρχει τιποτα που να προκειται να βγει απο Xiaomi η κατι παρομοιο. Κανω λαθος?
      Πρεπει ντε και καλα αν δεν θελουμε να ξοδεψουμε 800+ ευρω για samsung με εστω μικρα bezels πανω και κατω, να παμε σε IPS και με notch?

Η μονη λυση σε λογικο budget OnePlus5T κι ας ειναι 2017?
      Μια κινεζια σαν το S9 η Pixel2 XL δεν βγαζουν? Μονο το notch τους μαρανε να αντιγραψουν?
    • ναι ουτε recovery ουτε fastboot
      To επαθε την ωρα που το φορτιζα, μπορει να υπερθερμανθηκε, θα περιμενω να ριξει θερμοκρασια
    • Διαφήμιση
    • Ο/H ExCiZieR έγραψε:

Καλησπερα σας. Μετα απο 15 μηνες αρχισε στο κινητο να φαινεται το burn-in στην οθονη πανω στην μπαρα των notification.
      Δεν με πειραζει πολυ, ειμαι λατρης των OLED, και εξαλου παντα τα γουστα μου σε themes και novalauncher ειναι oled black/dark οποτε μονο οταν μπαινει ενα app σε full screen με ασπρο background ειναι λιγο εμφανες. Το κινητο παει σφαιρα με την XTRV 9.2.1.0, μπαταρια super, οποτε για τις δικιες μου αναγκες δεν βρισκω λογο να πειραματιζομαι με updates μεχρι τον Ιουνιο που θα βγει το major update.
      Λογω ομως κυριως του Marshmallow και λιγο του burn-in, εκανα μια μικρη ερευνα για το τι εχει βγει προσφατα η προκειται να βγει φετος.

Παρατηρηρησα λοιπον οτι κινητο του 2018 με bezel-less OLED, χωρις notch ομως, δεν υπαρχει τιποτα που να προκειται να βγει απο Xiaomi η κατι παρομοιο. Κανω λαθος?
      Πρεπει ντε και καλα αν δεν θελουμε να ξοδεψουμε 800+ ευρω για samsung με εστω μικρα bezels πανω και κατω, να παμε σε IPS και με notch?

Η μονη λυση σε λογικο budget OnePlus5T κι ας ειναι 2017?
      Μια κινεζια σαν το S9 η Pixel2 XL δεν βγαζουν? Μονο το notch τους μαρανε να αντιγραψουν?
      Αν μπορεις να ζησεις με bezels πολυ καλο μου φαινεται το Mi Note 2 (6/64, OLED, SD821, premium body) που τελευταια παιζει στα 225€-230€ απο Κινα λογω EOL νομιζω.
      Τωρα και δυνατο CPU και OLED και bezel-less και επωνυμο με 200-300€ δε νομιζω να υπαρχει.
    • Πανεμορφο το Mi Note 2, αλλα κινητο 1.5 ετων, φανταζομαι ουτε καν Oreo δεν παιρνει.
      Εννοειται δεν ειπα 200-300 ευρω, ανεφερα και σαν παραδειγμα το Oneplus που κανει 500.
      Απλα μου κανει εντυπωση τοσο λιγα μοντελα με OLED. MiMix 2s πηγε IPS, LG το καινουργιο το ιδιο.
      Μου φαινεται οτι το Redmi Pro ηταν πραγματικα η εξαιρεση του κανονα, και ειδικα σε τοσο χαμηλη τιμη που ειχε για τα spec του.
    • Ο/H ExCiZieR έγραψε:

Μου φαινεται οτι το Redmi Pro ηταν πραγματικα η εξαιρεση του κανονα, και ειδικα σε τοσο χαμηλη τιμη που ειχε για τα spec του.
      Αν δεν θέλεις notch και η oled οθόνη είναι αδιαπραγματευτη αλλά δεν θέλεις να ξοδέψεις πολλά αλλά θέλεις και καλά χαρακτηριστικά και κάμερα, όλα δείχνουν προς το meizu 15. Δεν θα σου προτείνω να το πάρεις όμως, περίμενε, δες review μετά από κάνα δίμηνο μήπως βγάζει τίποτα προβλήματα, και αποφάσισε.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Πολυ κοντα σε αυτα που ψαχνω, αλλα και παλι, released April 2018 με Nougat? Το fingerprint μπροστα ωραιο αλλα δεν ειναι button, τα εχει onscreen. Ok με τα onscreen αλλα σε μικροτερο chin. Ασε που ξεχασα να αναφερω τo τερας 4000 μπαταρια του RedMi Pro. Προφανως το ενα μου ξινιζει, το αλλο μου βρωμαει, ψαχνω ενα Redmi Pro του 2018, και επειδη δεν υπαρχει, θα περιμενω για του χρονου. Δεν θα παθω τιποτα με το Marshmallow και λιγο burn-in. Ελπιζοντας μη γινει πιο εντονο μελλοντικα.

Σε ευχαριστω πολυ.
    • Διαφήμιση
    • Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

Περιμένω πως και πως το Mi7 κι εύχομαι να μπορέσω να δώσω το redmi pro 150 ευρώ.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου
    • Ο/H ExCiZieR έγραψε:

ψαχνω ενα Redmi Pro του 2018, και επειδη δεν υπαρχει, θα περιμενω για του χρονου. Δεν θα παθω τιποτα με το Marshmallow και λιγο burn-in. Ελπιζοντας μη γινει πιο εντονο μελλοντικα.
      Δεν θα ξαναβγεί τέτοια συσκευή. Δηλαδή δεν έχει έρθει καν Ευρώπη, ας είναι καλά τα παιδιά εδώ που με την ρομ που μας έφτιαξαν μπορεί να χρησιμοποιηθεί η συσκευή. Κατά τα άλλα πρέπει να κάνεις έκπτωση στην οθόνη, αλλιώς δεν θα αλλάξεις τηλέφωνο ώσπου να αρχίσουν να πέφτουν κομμάτια. :D
      Εγώ πάντως δεν θα το πουλήσω, θα έχει συλλεκτική αξία σε μερικά χρόνια.. :lol:

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Ο/H kostas_7 έγραψε:

Περιμένω πως και πως το Mi7 κι εύχομαι να μπορέσω να δώσω το redmi pro 150 ευρώ.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου
      Στο εύχομαι, αν και δύσκολο... Εδώ έχει πάει 290€ ολοκαίνουργιο το mi mix2.
      Προχθές έδωσα 160€ το παλιό μου gemini.
      Η αγορά είναι ανελέητη.
    • Ο/H geox36 έγραψε:

Καλησπέρα σας .για να παραγγείλω όθονη για το redmi pro πρεπει να δω κάποιο κωδικο του κινητου ; πηγα σε τεχνικο και μου είπε με βαση του κωδικου που βρίσκετε στο κουτί μπορεί να κάνει την παραγγελία .δεν είναι όλα ίδια είπε .ισχύει ;
      αν μπορει κάποιος να μου πει .για να την παραγγείλω.
    • Διαφήμιση
    • Πρώτη φορά το ακούω.
      Έχω αλλάξει σε 4-5 και απλά πήρα μια οθόνη για redmi pro, τίποτα παραπάνω..