Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

• Redmi και "ναυαρχίδα" δεν πάνε μαζί. Η redmi σειρά είναι entry ή στην καλλίτερη mid-range.
      Καλό είναι βέβαια να πάρει αναβάθμιση, όπως άλλωστε συνηθίζει να δίνει η Xiaomi.
    • Σήμερα δεν πάει μαζί Redmi pro και ναυαρχίδα. Τον Μάιο του 2016 που κυκλοφόρησε υπήρχε μόνο το ΜΙ 2. Για τότε λοιπόν ναυαρχίδα ήταν. Και εκείνο που γνωρίζω από χρήση όσο και εαν φαίνεται παράξενο το πολύ νεότερο ΜΙ 5 με Snapdragon δεν τρέχει δύο τοπογραφικες εφαρμογές που τρέχει το Redmi Pro me 4gb kai128

Ο/H amavroudis έγραψε:

Redmi και "ναυαρχίδα" δεν πάνε μαζί. Η redmi σειρά είναι entry ή στην καλλίτερη mid-range.
      Καλό είναι βέβαια να πάρει αναβάθμιση, όπως άλλωστε συνηθίζει να δίνει η Xiaomi.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ε δεν επιμένω απλά κάπου διάβασα σε άρθρα (του 2016 αν δεν κάνω λάθος) οταν πρωτοπαρουσιάστηκε ότι ας πούμε είχε ελκυστικά χαρακτηριστικά που αναμενόταν να το οδηγήσουν στην πρώτη γραμμή στις πωλήσεις...με αυτήν την έννοια μάλλον δόθηκε ο χαρακτηρισμός...
    • Διαφήμιση
    • Α οκ τελικά δεν κάνω πολύ λάθος (ή και έχω δίκιο) ... δηλαδή καλά θυμάμαι, δεν με κατέβαλε ακόμα το γήρας...
    • Ακόμα καί σήμερα και συγκεκριμένα η ΜΤΚ παρακολουθεί την λειτουργία του συγκεκριμένου επεξεργαστή που χρησιμοποιήθηκε σε ακόμα 2 συσκευές της εποχής. Αποτέλεσμα η δημιουργία της σειράς Ρ που έχει σαν αποτέλεσμα όποιες εταιρείες την χρησιμοποιούν να δίνουν γρηγορότερα αναβαθμίσεις από ότι μοντέλα με Snapdragon. Αυτό που δεν κατάλαβα ποτέ είναι για ποιό λόγο η ΜΤΚ τσακώνεται με την ΧΙΑΟΜΙ μόνο για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή και δεν τον ξεκλειδώνει

Ο/H thanfun έγραψε:

Ε δεν επιμένω απλά κάπου διάβασα σε άρθρα (του 2016 αν δεν κάνω λάθος) οταν πρωτοπαρουσιάστηκε ότι ας πούμε είχε ελκυστικά χαρακτηριστικά που αναμενόταν να το οδηγήσουν στην πρώτη γραμμή στις πωλήσεις...με αυτήν την έννοια μάλλον δόθηκε ο χαρακτηρισμός...

• Την λειτουργία και για τρόπο αντιμετώπισης τους. Η εξέλιξη αυτής της παρακολούθησης είχε σαν αποτέλεσμα την κατασκευή νεωτερων και καλύτερα στημένων επεξεργαστών. Και κάτι ακόμα. Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής του Redmi pro σύμφωνα με τα εργαστήρια δεν ξεκλειδωνεται γιατί ο υπερχρονισμος του μπορεί να φτάσει στο 1.75% της ισχύος της

Ο/H thanfun έγραψε:

"Παρακολουθεί" τι εννοείς ακριβώς;

• Διαφήμιση
    • Ο/H dhmlaz έγραψε:

Τον Μάιο του 2016 που κυκλοφόρησε υπήρχε μόνο το ΜΙ 2.
      mi5 2016, February
      mi5s 2016, September
      mi5s plus 2016, September
      redmi pro 2016, July
      mi2 2012, August
      mi2s 2013, April.

• Α οκ προς στιγμήν ανησύχησα λίγο....
      Και αμέσως απάντησες και στην επόμενη απορία μου περι ξεκλειδωματος αν και θα έλεγα πως ήδη είναι αρκετά ισχυρός και στα 2,5 είναι από τους πιο υψηλά χρονισμένους...
    • Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

Το ΜΙ 5 μπορεί να ανακοινώθηκε αλλά δεν κυκλοφορισε εκτός Κίνας και Ινδίας. Μάλιστα επειδή εκείνη την εποχή είμουνα Κίνα η ενημέρωση και διαφημίσεις για το ΜΙ 5 ήταν για προεγγραφή και παράδοση μετά τον Νοέμβρη του 2016 ενόψει της νέας χρονιάς που γιορτάζεται ουσιαστικά μόνο σε Σαγκάη και Χονγκ Κονγκ

• Αν κάνεις μια αναζήτηση θα βρεις ότι το έχουν παραλάβει πολλά άτομα στα μέσα του 16.
      Όπως και να έχει το redmi pro δεν ήταν ποτέ ναυαρχίδα ακόμη και έτσι που το θέτεις.
      Ναυαρχίδα για την xiaomi είναι μονο οι σειρές mi και αυτές μέχρι πριν 1-2 χρόνια ήταν μόνο οι σειρές
      mi1-s,mi2,mi3,mi4,mi5 και ίσως mi6
      Από κει και πέρα κάποιοι ονόμασαν ναυαρχίδες τα mi mix κλπ κλπ/.

• Διαφήμιση
    • Οκ φίλοι μου, δεν ήθελα να την προκαλέσω και δεν αξίζει περισσότερη διαφωνία, όλοι καταλαβαίνουμε το νόημα...

ΥΓ
      Μπράβο φίλε που είσαι τόσο τυχερός που βρέθηκες στην Κίνα, σε ζηλεύω με την καλή έννοια φυσικά.