Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

• Εντάξει δεν μαλώνουμε κ όλας,.
      Στον επεξεργαστή της mtk που για την εποχή θεωρώ ότι ήταν ναυαρχίδα(για την mtk) θα έπρεπε να του δώσουν περισσότερη "σημασία"
      Σε αυτό δυστυχώς φταίει καθαρά η Mediatek γιατί είναι η πολιτική της τέτοια .
      Για μένα το redmi pro είναι ένα πολύ τίμιο τηλέφωνο και αξιζε τα χρήματα του.
      Απο κει και πέρα ξέροντας τον τρόπο που λειτουργεί η mtk αν είσαι λάτρης των αναβαθμίσεων θα πρέπει να αγοράζεις κινητά με
      Qualcomm για πολλούς λόγους.

• Το Redmi pro δεν ήταν ποτέ ναυαρχίδα, ναυάγιο ήταν.
      Και δεν υπάρχει λόγος να αρχίσω να απαριθμω τις αιτίες, το έχουμε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν.
      Τώρα, αν ο όντως πολύ ισχυρός Χ25 τρέχει πολύ καλά κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές αυτό δεν αλλάζει κάτι, δυστυχώς.
      Να ζούμε να το θυμόμαστε. :/

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

Για εμένα η κατάσταση θα είναι ακόμα καλύτερη γιατί μετά τις 25 Αυγούστου που φεύγω θα παραμείνω γιά περίπου 6 μήνες σε ένα διαρκές πήγαινε έλα, και ελπίζω στην μεγάλη παρουσίαση στη Σαγκάη των μεγάλων Κινέζων κατασκευαστων στην έκθεση να είμαι εκεί. Τέλος σημασία δεν έχει ποτέ η ημερομηνία παρουσίας μιας συσκευής αλλά η ημερομηνία κυκλοφορίας στην λαϊκή κατανάλωση, από επίσημη διάθεση του προϊόντος και το κυριότερο που να αντίστοιχει στην ζώνη που θα χρησιμοποιηθεί. Εκτός και εαν είναι international. Απλά στην Ελλάδα έχουμε το πλεονέκτημα ακόμα και unregistered συσκευές να τις διαχειρίζεται η ομάδα MIUIHELLAS

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ίσως δεν πρέπει να είσαι και τόσο απόλυτος με την qualcomm διότι από προσωπική εμπειρία που έχω ένα πολυ καλό για τα δεδομένα του τηλέφωνο με qualcomm cpu έχει να δει αναβάθμιση από τους πρώτους του μήνες (android 5 του 2015)...
      Ίσως βέβαια όλα είναι σχετικά τελικά
    • Ο/H thanfun έγραψε:

Ίσως δεν πρέπει να είσαι και τόσο απόλυτος με την qualcomm διότι από προσωπική εμπειρία που έχω ένα πολυ καλό για τα δεδομένα του τηλέφωνο με qualcomm cpu έχει να δει αναβάθμιση από τους πρώτους του μήνες (android 5 του 2015)...
      Ίσως βέβαια όλα είναι σχετικά τελικά
      Μπες στο xda

• Ο/H thanfun έγραψε:

Ίσως δεν πρέπει να είσαι και τόσο απόλυτος με την qualcomm διότι από προσωπική εμπειρία που έχω ένα πολυ καλό για τα δεδομένα του τηλέφωνο με qualcomm cpu έχει να δει αναβάθμιση από τους πρώτους του μήνες (android 5 του 2015)...
      OffTopic
      H κουβεντα πρέπει να σταματήσει εδώ γιατί είμαστε off...Όσο για το κινητό σου με qualcomm .
      Η qualcomm αυτό που είναι να κάνει το έχει κάνει και είμαι απόλυτος σε αυτό,
      Αν ο κατασκευαστής του τηλεφώνου σου δεν θέλει να το υποστηρίξει είναι άλλο καπέλο.
      Αν άξιζε σίγουρα θα το έβρισκες στο xda με custom roms κλπ.

• Είμαι χρόνια στο xda, αν εννοείς να ψάξω ανεπίσημες αναβαθμίσεις (είμαι και στο φοβερό για μένα ξαδερφάκι του xda το 4pda και σε άλλα, ξαδερφάκι με την έννοια ότι είναι πολλοί ίδιοι χρήστες....και πολύ μανούβρα η σωστή μετάφραση βρε αδερφέ) και δεν υπάρχουν, αλλά αν εννοείς να διαβασω σχετικά με την σύγκριση των δύο εταιρειών ναι οκ θα δω αλλά καταλαβαίνω...

edit
      ok, σωστά. Τέλος, τέλος
    • Διαφήμιση
    • Όπως έγραψα πιο πριν, να ζούμε να το θυμόμαστε το Redmi pro.
      Το δικό μου πλέον είναι ένα ωραιότατο τηλεκοντρόλ για Αndroid TV και άλλες συσκευές (επίσης και για ότι έχω μέσα στο mi home). Μια χαρούλα. :thumbup:

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • C'est la vie, mon seri. :thumbup:

• Διαφήμιση
    • Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

Μην γκρινιάζετε, έρχεται Miui 10 όλε όλε όλε όλε όλε όλε..