Έχει διορθωθεί το link με την μεταγενέστερη έκδοση του installer αλλά να μην το κάνεις, καθώς θα φας bootloop. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή έκδοση του xposed που να δουλεύει στο MIUI 10 γενικότερα, με μοναδική εξαίρεση μια beta έκδοση που δουλεύει σε κάποιες Oreo συσκευές. Για το Android 6.0 δεν υπάρχει λύση μέχρι στιγμής. Δυστυχώς. Θα δούμε αν θα υπάρξει προσεχώς.Ο/H dhmlaz έγραψε:
για να προχωρήσω στην εγκατάσταση του MIUI 10 θα ήθελα κάποιος απο την παρέα να ανεβάσει το αρχείο XposedInstaller_3.0-alpha4.apk το οποιο έχει αφαιρεθεί για κάποιο λόγο απο την σελίδα. Θα ήθελα να προχωρήσω στην διαΔΙΚΑΣΊΑ XPOSED sto redmi Pro. Ευχαριστώ εκ των προτέρων την ομάδα γιατί είμαι σίγουρος ότι θα έχω ανταπόκριση
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Και επειδή βλέπω ότι στο omega έχετε...ρέντα σήμερα, λέω να σας κάνω ένα...δωράκι:
Λοιπόν για τους τολμηρούς, θα βάλω σε αυτό το post 2 αρχεία:
Πρόκειται για ένα mod που το έχω φτιάξει αρχικά για την μπαταρία του nikel και το προσάρμοσα (λίγο γρήγορα, στο φτερό βασικά) για omega.
Τι κάνει αυτό το mod:
- Απενεργοποιεί μια υπηρεσία της MediaTek που κανονικά τρέχει συνέχεια στη συσκευή και καθορίζει την ταχύτητα του επεξεργαστή. Αφήνει το Android να διαχειριστεί αυτό τις συχνότητες (με κάποια βοήθεια από εμάς).
- Κανονικοποιεί τις συχνότητες του επεξεργαστή ώστε να μην είναι ιδιαίτερα επιθετικές, αλλά όσο χρειάζεται.
- Κάποια scrolling tweaks για καλύτερη αποκρισιμότητα.
- Θεωρητικά, σας δίνει ελαφρώς καλύτερη μπαταρία, χωρίς να χαθεί μεγάλο μέρος απόδοσης.
Παρενέργειες του mod:
- Κλείνει τους 2 "μεγάλους" πυρήνες και ουσιαστικά μετατρέπει τον Helio σε ένα "mini-snapdragon". Δυστυχώς οι 2 μεγάλοι πυρήνες τόσο στο omega όσο και στο nikel είναι επιεικώς απαράδεκτοι για την μπαταρία. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που από προεπιλογή ΔΕΝ τρέχουν στην μέγιστή τους συχνότητα αλλά είναι περιορισμένοι. Αν τους χρειάζεστε οπωσδήποτε (πχ παίζετε βαριά παιχνίδια με γραφικά), μην εγκαταστήσετε το mod.
- Κατά περίπτωση, μπορεί να υπάρχει λίγο παραπάνω lag στη συσκευή σε κάποιες δουλίτσες, πχ όταν φορτώνεται μια βαριά σελίδα στο web, ή έχετε μια μεγάλη scrolling λίστα με εικονίδια.
Εγκατάσταση/Απαιτούμενα:
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ την τελευταία ROM του @gkalen, ή έστω το προηγούμενο global port που είχαμε βγάλει (το mod δουλεύει ΜΟΝΟ σε ROMs με init.d υποστήριξη, κοινώς δεν θα παίξει σε επίσημη αλλά ούτε καν ROM από το xiaomi.eu). Για να εγκαταστήσετε το mod, απλά φλασάρετε μέσω TWRP το αρχείο : Heliox25BatteryOpt-Omega, και μετά reboot. Όλα πρέπει να γίνουν αυτόματα. Για να απεγκαταστήσετε/ξεφορτωθείτε το mod και να επιστρέψει η συσκευή όπως ήταν, απλά φλασάρετε μέσω TWRP το αρχείο: Heliox25BatteryOpt-Omega-Uninstall, reboot και αυτό ήταν όλο.
Δοκιμάστε το (όσοι το επιθυμείτε) και πείτε μου, καταρχήν αν βλέπετε πουθενά σφάλματα στην εγκατάσταση (λογικά όχι μιας και το δοκιμάσαμε με τον @George Kaggelaris) και κατά δεύτερον αν βοηθάει καθόλου την ταλαιπωρημένη μπαταρία σας. -
-
Ο/H geotzia έγραψε:
Ευχαριστώ. -
Αυτή η ρομ είναι δοκιμαστική ..
Όταν γίνει και το επίσημο compile θα έχετε και ενημέρωση από τον Boss , οι vip θα έχουν τα mail τους κ.λ.π. , κ.λ.π. ..
Anyway η μοναδική global rom miui10 για το omega είναι στο xiaomi-miui-hellas , θα υπάρχει σχετικη ανακοίνωση αφού ολοκληρωθεί το compile .. έχουμε και καλοκαιρινό ωράριο βλέπετε .. πρέπει να τους μαζεύουμε κι από τις παραλίες τώρα .. -
Ο/H gkalen έγραψε:
.. πρέπει να τους μαζεύουμε κι από τις παραλίες τώρα ..
Αχεμ... Ελπίζω να μη λες για μένα; -
Μέχρι και σε παραλία έχουμε κάνει φλασάρισμα (ναι ναι μην κοροϊδεύετε
είναι αλήθεια). Πέρα από την πλάκα, εγώ θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο ( @gkalen) γιατί έχει κυριολεκτικά χάσει τον ύπνο του με το θέμα. Ελπίζουμε να έχουμε ένα λειτουργικό global port για omega μέχρι το τέλος του μηνός, πάνω στο οποίο να μπορούμε να "χτίσουμε" τις επόμενες εκδόσεις του MIUI 10.
-
Ο/H gkalen έγραψε:
@atmosstore
Από region είμαστε οκ ?? Μπορούμε να αλλάξουμε περιοχή ??
@George Kaggelaris
Δε νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα ούτε με το ροοτ .. άλλα πρέπει να το σιγουρέψουμε κι αυτό anyway ..
-
Πέρασα το mod από το Bandit GR και περιμένω να δω αύριο πώς θα πάει επίσης κάποιος να αν έχει την δυνατότητα.να εξηγήσει την διαφορά magisk & super user root από είδα πρόχειρα στο magisk έχεις την δυνατότητα για περάσεις module όπως με xposed...
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδιά η οθόνη του κινητού συνεχίζει να κλείνει και με την 8.8.2. Έχετε βρει καμία λύση;
-
Ο/H Marios Galanis έγραψε:
Παιδιά η οθόνη του κινητού συνεχίζει να κλείνει και με την 8.8.2. Έχετε βρει καμία λύση;
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Μέχρι και σε παραλία έχουμε κάνει φλασάρισμα (ναι ναι μην κοροϊδεύετεείναι αλήθεια). Πέρα από την πλάκα, εγώ θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο ( @gkalen) γιατί έχει κυριολεκτικά χάσει τον ύπνο του με το θέμα. Ελπίζουμε να έχουμε ένα λειτουργικό global port για omega μέχρι το τέλος του μηνός, πάνω στο οποίο να μπορούμε να "χτίσουμε" τις επόμενες εκδόσεις του MIUI 10.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα