Δεν το έχω παρατηρήσει σε άλλη συσκευή αλλά το σημειώνουμε.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Παρατηρώ ότι το εικονίδιο του tapatalk για μήνυμα αλλά και άλλων εφαρμογών εμφανίζονται αφού ξεκλειδώσεις το κινητό. Όταν είναι κλειδωμένο δεν εμφανίζονται. Είναι φυσιολογικό; Είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να γίνει;
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H dhmlaz έγραψε:
για να προχωρήσω στην εγκατάσταση του MIUI 10 θα ήθελα κάποιος απο την παρέα να ανεβάσει το αρχείο XposedInstaller_3.0-alpha4.apk το οποιο έχει αφαιρεθεί για κάποιο λόγο απο την σελίδα. Θα ήθελα να προχωρήσω στην διαΔΙΚΑΣΊΑ XPOSED sto redmi Pro. Ευχαριστώ εκ των προτέρων την ομάδα γιατί είμαι σίγουρος ότι θα έχω ανταπόκριση
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H Marios Galanis έγραψε:
Παιδιά η οθόνη του κινητού συνεχίζει να κλείνει και με την 8.8.2. Έχετε βρει καμία λύση;
-
Εγώ πάντως στην πρώτη 8.8.2 είχε πρόβλημα με το app της μουσικής. Όταν έβαζα ένα κομμάτι να παίξει, δεν ακούγονταν ο ήχος από το ηχείο. Με ακουστικά όμως μπορούσα να το ακούσω. Θα δοκιμάσω αύριο που θα είμαι σπίτι την 8.8.9 για να δω αν συνεχίζει ή πλέον δουλεύει κανονικά.
-
Ο/H gdy190 έγραψε:
Εγώ πάντως στην πρώτη 8.8.2 είχε πρόβλημα με το app της μουσικής. Όταν έβαζα ένα κομμάτι να παίξει, δεν ακούγονταν ο ήχος από το ηχείο. Με ακουστικά όμως μπορούσα να το ακούσω. Θα δοκιμάσω αύριο που θα είμαι σπίτι την 8.8.9 για να δω αν συνεχίζει ή πλέον δουλεύει κανονικά.
@Marios Galanis Δοκίμασες τη σημερινή 8.8.9; Η 8.8.2 είχε κάποια θέματα...
Ο/H tassosmer έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H dhmlaz έγραψε:
Ο/H tassosmer έγραψε:
-
Από την Τρίτη θα έχω κι εγώ ένα redmi pro για λίγες μέρες και θα γίνουν κάποιες δοκιμές για τα προβλήματα που έχετε αναφέρει .. είναι ακόμα νωρίς για τη miui10 ίσως έχουμε κάποια θεματακια από source , προχωράμε και βλέπουμε στη πορεία ..
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα