Πως καταλαβαίνουμε αν έχουμε global or cn;
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
@dimathio
Αν έχεις επιλογή αλλαγής region στις πρόσθετες ρυθμίσεις , έχεις global .. αν δεν έχεις είναι cn/eu .. -
Παιδιά η CN ξέρουμε ότι λειτουργεί καλά, έχουμε και feedback από xiaomi eu. Το global port καλώς ή κακώς (κακώς θα μου πείτε αλλά τι να κάνουμε, δοκιμάζουμε και εμείς τα πάντα) είναι ακόμα υπό κατασκευή/διερεύνηση. Ξέρουμε ότι έχει τα θέματα με τις SIM της Wind για παράδειγμα που ανακάλυψε ο gkalen και αναμένουμε μήπως βρεθεί λύση σε νεότερο release ή με κάποιο firmware (modem upgrade) ή και ακόμα μήπως σκεφτούμε εμείς κάτι άλλο. Πέραν αυτού θα ξαναγίνει compile το global port, προφανώς κάτι δεν πήγε καλά στη διαδικασία εγκατάστασης.
Άποψή μου: Όσοι θέλετε γρήγορα/αυτή τη στιγμή, μια λειτουργική ROM πηγαίνετε σε cn/eu, αν μπορείτε να περιμένετε για global port τώρα έχει καλώς. -
Ok , παμε πάλι για τη global...
Download global port 8.8.30
omega_gb_XTRV_8.8.30.zip
Αν βγάλει error πάρτε ένα screenshot ή φωτό και ανεβάστε το να το δούμε .. -
Τo ίδιo πάλι, βγάζει error 7
-
-
Όσοι κατεβάσατε την νέα global και έχετε error 7, μπορείτε σας παρακαλώ να κάνετε το εξής τεστ:
Ανοίξτε το zip της πλήρους ROM στα windows με ένα πρόγραμμα όπως πχ το WinRar.
Πηγαίνετε στον φάκελλο: META-INF/com/google/android. Μέσα πρέπει να βλέπετε, εκτός των άλλων, ένα αρχείο με όνομα: update-binary.
Κατεβάστε στο PC σας το αρχείο update-binary.zip που θα βρείτε σε αυτό το μήνυμα και αποσυμπιέστε τα περιεχόμενά στο PC.
Έχοντας ανοιχτό το φάκελλο στο WinRar: META-INF/com/google/android, κάντε drag and drop το αποσυμπιεσμένο αρχείο του μηνύματος μέσα στον ανοιχτό φάκελλο του zip της ROM. Πατήστε "Ok" στο πλαίσιο διαλόγου που θα σας εμφανιστεί. Θα παρατηρήσετε ότι το αρχικό αρχείο μέσα στο zip της ROM έχει αντικατασταθεί με αυτό του μηνύματος.
Τώρα όπως έχει το τροποποιημένο zip της ROM, περάστε το στη συσκευή σας και προσπαθήστε να κάνετε flash. Και πείτε μας τα αποτελέσματα. Θα μας βοηθήσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, τουλάχιστον να αποκλείσουμε μια υποψία που έχουμε, ότι φταίει το συγκεκριμένο αρχείο στη ROM, για την αδυναμία φλασαρίσματος. -
Πως παίρνω screeshot στο TWRP;
-
-
-
Αφού λειτούργησαν για αρκετές ώρες κάποιες εφαρμογές σας στέλνω κάποιες παρατηρήσεις : έχω το MTK helios X25 και δείχνει 20, το GPS συγχρονίζει μετά από 3>4 λεπτά και ενώ έχει πάρει μετρήσεις σταματά και δείχνει 0 δορυφόρους, ενώ στις μετρήσεις το λάθος στο υψόμετρο είναι 150 μέτρα, τεράστια διαφορά
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H dhmlaz έγραψε:
Αφού λειτούργησαν για αρκετές ώρες κάποιες εφαρμογές σας στέλνω κάποιες παρατηρήσεις : έχω το MTK helios X25 και δείχνει 20, το GPS συγχρονίζει μετά από 3>4 λεπτά και ενώ έχει πάρει μετρήσεις σταματά και δείχνει 0 δορυφόρους, ενώ στις μετρήσεις το λάθος στο υψόμετρο είναι 150 μέτρα, τεράστια διαφορά
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα